بر اساس آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران (ایسپا)، کاهش عرضه برق به تولیدکنندگان فولاد ایران باعث کاهش عمده تولید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ شد.
ارقام انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران که روز شنبه منتشر شد نشان میدهد که تولید فولاد در ایران در برخی از ردههای تولید تا ۱۰ درصد کاهش یافته است که دلیل آن قطع برق برای صنایع در طول ماههای تابستان است که در نتیجه تقاضای بالا برای سرمایش در کشور است.
این ارقام که در گزارش خبرگزاری ایسنا استناد شده است، نشان می دهد که تولید فولاد نیمه تمام در ایران در شش ماه منتهی به ۲۱ سپتامبر با ۵.۷ درصد کاهش سالانه نسبت به سال قبل به ۱۴.۳۸ میلیون تن رسیده است. فولاد نیمه تمام برای ساخت محصولات فولادی بلند استفاده می شود که سپس عمدتاً در ساخت ساختمان ها، جاده ها، پل ها و سایر زیرساخت ها استفاده می شود.
بیشترین کاهش تولید فولاد ایران در فروردین تا شهریور مربوط به تولید محصولات طویل فولادی بوده که در این مدت به ۵ میلیون و ۷۰۹ هزار تن کاهش یافته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش داشته است. با این حال، دادهها نشان میدهد که تولید ورق فولادی در ایران در شش ماهه منتهی به اواخر سپتامبر ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته و به بیش از ۵ میلیون تن رسیده است. بر اساس این داده ها، تولید محصولات نهایی فولادی ایران در ماه آوریل تا سپتامبر با ۳.۳ درصد کاهش سالانه به ۱۰.۷۴۴ میلیون تن رسید.
ارقام انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نشان می دهد که ایران در شش ماهه منتهی به اواخر سپتامبر حدود ۲۰.۷۸۴ میلیون تن آهن مستقیم احیا شده (DRI) که به آهن اسفنجی نیز معروف است، تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰.۲ درصد افزایش داشته است.
داده ها نشان می دهد که تولید گندله آهن ایران در نیمه اول سال جاری با ۴ درصد کاهش سالانه به ۳۱ میلیون و ۹۲۰ هزار تن رسیده و تولید کنسانتره آهن نیز به ۳۳ میلیون و ۴۹۹ هزار تن رسیده است که ۷.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه