در معاملات روز یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ بورس کالا، از مجموع ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۳۰۰ تن محصول فولادی عرضه شده در تالار صنعتی و حراج باز، ۴۷۶ هزار و ۵۰۰ تن، معادل ۱۵ درصد، معامله شد. در این میان، محصولات مختلفی از جمله میلگرد، سنگ آهن، کنسانتره سنگ آهن، گندله سنگ آهن و آهن اسفنجی مورد معامله قرار گرفتند که در ادامه به بررسی جزئیات هر کدام میپردازیم:
میلگرد آلیاژی
۷ هزار تن میلگرد آلیاژی عرضه شد که با تقاضای بالا، تمام آن با قیمت میانگین ۲۹۳ هزار و ۱۳۹ ریال به فروش رسید. این محصول رقابت ۰.۷ درصدی را تجربه کرد که نشان از استقبال خریداران از این نوع میلگرد دارد.
سنگ آهن دانه بندی
۸۹۷ هزار و ۵۰۰ تن سنگ آهن دانه بندی در دسترس خریداران قرار گرفت، اما تنها ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن آن، معادل ۳ درصد، به فروش رسید. قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول ۲۳ هزار و ۸۶۰ ریال بود که رقابت ۶۸ درصدی را با نرخ پایه تجربه کرد. این آمار نشان میدهد که تقاضا برای سنگ آهن دانه بندی در این روز نسبتاً پایین بوده است.
سنگ آهن کلوخه
یک میلیون و ۵۲۰ هزار تن سنگ آهن کلوخه عرضه شد که متاسفانه هیچکدام از این حجم به فروش نرسید. این موضوع نشان دهنده عدم استقبال خریداران از این نوع سنگ آهن در این روز معاملاتی بوده است.
کنسانتره سنگ آهن
از ۵۱۰ هزار و ۸۰۰ تن کنسانتره سنگ آهن عرضه شده، ۲۰۱ هزار تن آن، معادل ۳۹ درصد، به فروش رسید. قیمت میانگین موزون این محصول ۴۰ هزار و ۶۹۲ ریال بود که رقابت ۳.۹ درصدی را به ثبت رساند. این میزان فروش و رقابت نسبی نشان میدهد که کنسانتره سنگ آهن با استقبال بیشتری نسبت به سنگ آهن دانه بندی و کلوخه روبرو بوده است.
گندله سنگ آهن
۲۹۱ هزار تن گندله سنگ آهن عرضه شد که ۱۶۱ هزار تن آن، معادل ۵۵ درصد، به معامله رسید. قیمت این محصول با میانگین موزون ۶۰ هزار و ۲۴۹ ریال بدون رقابت به فروش رفت. فروش بیش از نیمی از حجم عرضه شده گندله سنگ آهن نشان از تقاضای مناسب برای این محصول در بازار دارد.
آهن اسفنجی
در پایان، ۶۶ هزار تن آهن اسفنجی در دسترس مشتریان قرار گرفت که با تقاضای بالا، تمام آن به فروش رسید. قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول ۱۶۸هزار و ۱۴۷ ریال بود که رقابت ۵.۳ درصدی را به ثبت رساند. این حجم فروش و رقابت بالا، نشان دهنده تقاضای بسیار زیاد برای آهن اسفنجی در بازار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه