دوشنبه, ۸ دی , ۱۴۰۴ 10 رجب 1447 Monday, 29 December , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۴۰۴
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    هند در برابر فولاد ارزان چین می‌ایستد؛ تعرفه ۱۲ درصدی در راه است

    شناسه : 87479 02 اردیبهشت 1404 - 13:00

    هند برای مقابله با رشد واردات فولاد ارزان از چین، قصد دارد تعرفه موقت ۱۲ درصدی اعمال کند. این اقدام در پی فشار تولیدکنندگان داخلی و افت فعالیت کارخانه‌های کوچک صورت می‌گیرد.

    هند در برابر فولاد ارزان چین می‌ایستد؛ تعرفه ۱۲ درصدی در راه است
    پ
    پ

    به گزارش رویترز به نقل از یک منبع آگاه در دولت هند، این کشور قصد دارد برای مهار افزایش واردات ارزان‌قیمت فولاد از چین و سایر کشورها، تعرفه موقتی به میزان ۱۲ درصد (که در داخل این کشور به نام «عوارض حمایتی» شناخته می‌شود) بر واردات فولاد اعمال کند.

    این منبع که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد دولت به دنبال اجرای این تصمیم در سریع‌ترین زمان ممکن است.

    هند به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ فولاد خام در جهان، در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۵ برای دومین سال متوالی به واردکننده خالص فولاد نهایی تبدیل شده و بر اساس داده‌های اولیه دولتی، واردات آن به بالاترین سطح ۹ سال اخیر یعنی ۹.۵ میلیون تن رسیده است.

    وزارت دارایی هند که مسئول تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه است، هنوز به درخواست رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداده است.

    در ده ماه نخست سال مالی منتهی به مارس، واردات فولاد نهایی هند از کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن به بالاترین سطح تاریخی خود رسیده است، به‌طوری‌که این سه کشور ۷۸ درصد از کل واردات فولاد نهایی هند را تشکیل داده‌اند.

    هجوم فولاد ارزان به بازار داخلی، کارخانه‌های کوچک‌تر هند را مجبور به کاهش فعالیت یا حتی در نظر گرفتن گزینه اخراج نیروها کرده است.

    هند اکنون به فهرست فزاینده‌ای از کشورها پیوسته است که در حال بررسی اقدامات محدودکننده برای مهار واردات هستند.

    اتحادیه تولیدکنندگان بزرگ فولاد هند، شامل شرکت‌هایی نظیر JSW Steel، Tata Steel، شرکت فولاد هند (SAIL) و ArcelorMittal Nippon Steel India نیز پیش‌تر نسبت به رشد واردات ابراز نگرانی کرده و خواستار اعمال محدودیت‌هایی شده‌اند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.