قیمت طلا در هفته گذشته برای دومین هفته پیاپی کاهش یافت و روز جمعه در پایان معاملات جهانی، بهای نقدی هر اونس طلا به ۳۲۷۳ دلار و بهای آتی آن به ۳۲۸۶ دلار رسید. قیمت نقره، پلاتین و پالادیوم نیز به ترتیب ۳۶ دلار، ۱۳۴۰ دلار و ۱۱۳۳ دلار ثبت شد.
پیش از بررسی جزئیات وضعیت بازار طلا، نتایج دو نظرسنجی درباره افق این بازار در هفته پیش رو قابل توجه است. در نظرسنجی کیتکو، ۳۵ درصد تحلیلگران و ۵۱ درصد سرمایهگذاران انتظار داشتند قیمت طلا افزایش یابد، در حالی که ۵۳ درصد تحلیلگران و ۲۷ درصد سرمایهگذاران نسبت به آینده بازار دیدگاه منفی داشتند. همچنین در یک نظرسنجی دیگر، تحلیلگران متوسط قیمت طلا را برای هفته آینده ۳۲۶۰ دلار و برای چهار هفته آینده ۳۳۲۵ دلار پیشبینی کردند که نشاندهنده ارزیابی منفی آنها از چشمانداز کوتاهمدت بازار است.
فردا نیمه نخست سال به پایان میرسد و سرمایهگذاران در حال بازبینی ترکیب سبد داراییهای خود هستند. با توجه به سرعت بالای تحولات، پیگیری مداوم اخبار و ارزیابی دقیق روندها اهمیت زیادی دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه