سال ۹۷ در حوزه معادن و صنایع معدنی پربار خواهد بود. برنامه هایی برای فعالسازی معادن کوچک، تکمیل زنجیره تولید در حوزهای فولاد، مس و… لحاظ شده اند. چرا که در همه کشور پتانسیل معدنی داریم.
در سال ۹۶ بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به ۲۸ هزار واحد تولیدی با هدف حمایت از صنایع ارائه شد. در این سال ۵۸۵۱ پروانه بهره برداری واحد تولیدی با ایجاد اشتغال ۱۰۳ هزار نفر و سرمایه گذاری ۳۰ هزارمیلیاردتومانی صادر شد که نسبت به سال ۹۵ رشد ۳.۵ درصدی در بخش صدور جواز و رشد ۱۶.۵ درصدی در میزان اشتغال داشت. ضمن اینکه ۲۰ هزار جواز تاسیس واحد تولیدی صادر شد که پیش بینی می شود در سالهای آینده ۴۷۶ هزار اشتغال ایجاد کنند.
در سال ۹۶ در حوزه معدن ۹۹۷ پروانه اکتشاف صادر شد که رشد ۲۵ درصدی نسبت به سال قبل داشت. همچنین در بخش پروانه بهره برداری بیش از ۵ هزار نفر در این حوزه مشغول بکار شدند که رشد ۴۷ درصدی در مقایسه با سال گذشته نشان می دهد.
در حوزه شفاف سازی سامانه های جدید راه اندازی شده اند و امیدواریم تا تیرماه سال جاری اطلاعات حوزه صنعت، معدن و تجارت کشور شفاف و بروز شود.
فولادنیوز
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه