یکشنبه, ۲۴ اسفند , ۱۴۰۴ 27 رمضان 1447 Sunday, 15 March , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    تشدید نگرانی های تجاری بازارهای سهام فولاد آسیا را عقب راند

    شناسه : 9080 25 اردیبهشت 1397 - 8:22

    معاملات بازارهای سهام در قاره کهن امروز با ترس سرمایه گذاران از تحولات اقتصادی و سیاسی جهان و تثبیت قیمت نفت در بالاترین سطح ۳.۵ ساله با افت روبرو شدند.

    پ
    پ

    شاخص MSCI بازارهای آسیا و اقیانوسیه خارج از ژاپن پس از رسیدن به بالاترین سطح از اواخر مارس ۰.۶۵ درصد افت نمود. به نظر می رسد که این شاخص پس از افزایش چند روز اخیر کمی اصلاح شده و در انتظار اخبار تازه تری از تحولات سیاسی مانند دیدار ترامپ و رهبر کره شمالی می باشد. بازار سهام استرالیا ۰.۳۵ درصد و کره جنوبی ۰.۵۵ درصد کاهش یافتند در حالیکه افت شاخص Nikkei ژاپن حتی فراتر از این ارقام رفته است.

    در حالیکه افزایش بهای نفت همواه رشد تورم را به دنبال و بر بازارهای سرمایه تاثیر منفی داشته است، اما جهش ۱۷ درصدی بهای نفت تا کنون در ۲۰۱۸ به نفع بازارهای سرمایه دنیا عمل کرده است. تحلیلگران معتقدند که رشد بهای نفت با نرخ فعلی تاثیر منفی بر بازارهای سهام نخواهد داشت و حتی بخش هایی مثل بازار انرژی را تقویت خواهد نمود.

    تعهد عربستان به پایبندی به توافق کاهش تولید اوپک از یک سو و شبهات درباره آینده صادرات از سوی ایران از سوی دیگر عوامل افزایش اخیر بهای نفت می باشند. در حالیکه بهای نفت برنت از ۷۸ دلار گذشته است، نفت سبک آمریکا طی روزهای اخیر به محدوده ۷۲ دلار/بشکه نزدیک گشته است. با این حال به نظر می رسد عربستان قصد دارد طبق توافقات پشت پرده هرگونه کاهش عرضه از سوی ایران را که منجر به افزایش بیش از حد قیمت نفت و رشد تورم در اقتصادهایی مانند ایالات متحده می شود را جبران نماید. این عزم عربستان در عمل مخالف توافقنامه اوپک و متحدانش می باشد.

    بانک مرکزی اروپا دیروز اعلام کرد که زمان بندی اولین افزایش نرخ بهره خود را با رسیدن به پایان فروش اوراق قرضه خود اعلام خواهد نمود. این خبر باعث تقویت یورو در برابر دلار شد. با این حال، انتشار خبر اصرار فدرال رزرو بر افزایش تدریجی نرخ بهره دلار را به سطح قبلی در برابر یورو بازگرداند.

     

    دیلی نیوز

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.