ارزیابی متال بولتن مربوط به قیمت ها برای کویل نورد سرد شده فولاد زنگ نزن ۳۰۴ بنچ مارک در بازار عمده ووکسی به ارزش ۱۴.۹۰۰ یوان الی ۱۵.۲۰۰ یوان (۲.۳۴۰ دلار الی ۲.۳۸۷ دلار) برای هر تن شامل مالیات بر ارزش افزوده برای سه شنبه تمام شده هفته مصادف با ۱۷ می با افزایش ۱۰۰ یوان الی ۲۰۰ یوان برای هر تن از یک هفته گذشته بود.
منابع بیان کردند که موجودی های بازار به صورت پایداری در طول هفته گذشته کاهش یافت که به فروشندگان اجازه افزایش قیمت را داد.
طبق گفته یکی از تامین کنندگان اطلاعات صنعتی محلی، ۱۶۲.۰۰۰ تن از فولاد زنگ نزن سری های ۳۰۰ در بازار ووکسی در تاریخ ۱۵ می وجود داشت که با کاهش ۸.۰۰۰ تن از اواخر ماه گذشته مواجه بودند.
منابع بازار به متال بولتن بیان کردند که شرکت اهن و فولاد جویگان خط نورد خود را در نگه داری قرار داده که منجر به عرضه کمتر مربوط به تولیدات فولاد زنگ نزن خواهد شد.
یکی از بازرگانان در چین شرقی بیان کرد که در این میان، تقاضا خوب به عنوان عاملی دیگر استناد شده بود که قیمت های فولاد زنگ نزن به به سمت بالا سوق دهد.
وی در ادامه گفت: مشتریان من به طور منظم دردو هفته گذشته رزور کره اند.
قیمت های بالاتر نیکل در مبادلات فلز لندن محرک دیگری برای قیمت های فولاد زنگ نزن را فراهم نمودند.
قرارداد سه ماهه نیکل در مبادلات فلز لندن در نشست تجاری رسمی روز پنج شنبه به ارزش ۱۴.۵۸۰ دلار الی ۱۴.۵۹۰ دلار برای هر تن با افزایش ۷۴۵ دلار الی ۷۵۰ دلار برای هر تن از قیمت های هفته گذشته به اتمام رسید.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه