شاخص صادرات میلگرد CIS متال بولتن به ارزش ۵۲۴ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه در تاریخ ۲۱ می در مقایسه با قیمت ۵۲۰ دلار برای هر تن فوب یک هفته گذشته بود.
اغاز از تاریخ ۲۱ می متال بولتن تکرار انتشار مربوط به شاخص صادرات میلگرد CIS خود را از حالت هفتکی به صورت روزانه افزایش خواهد داد. رزرو های اخیر عمدتا در رنج قیمتی از ۵۲۰ دلار الی ۵۲۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه شنیده شده بود. به خصوص یک محموله از میلگرد منطقه CIS برای مصر در انتها هفته گذشته به قیمت ۵۴۵ دلار برای هر تن سی اف ار معادل با قیمت ۵۲۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه رزرو شده بود. محموله ای از میلگردروسی نیز شنیده شده بود که به شرق افریقا در انتهای بالایی از محدوده فروخته شده بود.
تامین کننده دیگر روسی شنیده شده است که میلگردهای خود را به یمت ۵۲۲ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه به بازرگانان فروخته است.
رزروی از کارخانه روسی کوچکتر که از پورت مربوط به روستو ان دان می فروخت و عموما در قیمت های پایین تری از سطح بازار کلی فروش را انجام می داد گزارش شده است که در قیمت معادل با ۵۰۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه فروش داشته اما این هفته در این رنج بیان شده معامله ای را به سرانجام نرسانده بود.
قیمت ها بر خلاف تمایلات ناهمسان در بازار بهبود یافته بودند. برخی فعالان بازار انتطار دارند که قیمت ها ثابت باقی بماند یا حتی به تا اندازه ای روند نزولی اصلاح شود . این به سبب کاهش در قیمت های قراضه وارداتی در ترکیه، تقاضا ضعیف برای بیلت و محصولات فولادی پرداخت شده در کشور است، و فعالیت کمتر خریدارن به طور کلی در منطقه خاور میانه به سبب ماه مبارک اسلامی رمضان است که شروع شده است.
در این میان سایر اعضای بازار انتظار دارند که قیمت ها بهبود یابند. انها استناد به قابلیت دسترسی کاهش یافته مربوط به مواد در بازار در میان فروش های خوب در هفته های اخیر کردند و تمایلات منفی مربوط به اگهیها برای صادرات فیوچرز میلگرد از ایران ناشی از خواسته های بیان شده توسط ایالت متحده به دوباره اعمال کردن قطع نامه های تجاری بر کشور خاور میانه ای است.
عامل دیگر مکث به تولیدات مربوط به شمش اهنی و فولاد در شرکت ارسلومیتال کریوی ریل اوکراینی در هفته گذشته به عنوان یک یاز عواقب مربوط به شکایت کارکنان بود. این روند صعودی قیمت گذاری را در بازار میلگرد CIS حمایت نمود.
تولید کننده دیگر اورکراینی به متال بولتن بیان کرد که من فکر نمیکنم که ما میلگرد فولادی در قیمتی کمتر از ۵۲۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه در معاملات جدید به فروش خواهیم رساند.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه