با این حال در بازار بعدازظهر از حجم تبادلات کاسته شد و خرید و فروش ها متوقف گشت. منابع از عدم اعتماد کافی فعالان به روند آینده بازار فولاد چین خبر داده و می گویند که خریداران خرید های خود را به تعویق انداخته اند.
میانگین بهای میلگرد در ۲۵ شهر مهم چین طی معاملات صبح امروز با ۱۶ یوان افزایش نسبت به روز گذشته به ۴۰۶۵ یوان/تن رسید. با این وجود، در بعدازظهر به تدریج از حجم معاملات کاسته شده و تقاضا افت کرد.
میانگین قیمت ورق گرم نیز در ۲۴ شهر چین ۱۳ یوان رشد داشت و سطح ۴۲۲۹ یوان را ثبت نمود. با توجه به کاربرد ورق گرم و میزان موجودی کمتر، تقاضا برای این محصول از میلگرد بالاتر بوده و شرایط بهتری دارد.
بازار فیزیکی فولاد چین امروز شرایط بهتری نسبت به بازارهای فیوچرز داشت و قیمت اکثر محصولات فولادی افزایش یافت. با این حال، بسیاری از تولیدکنندگان و تجار نگران تاثیر گرمای شدید هوا و باران های موسمی در ماه آتی می باشند و تصور کاهش تقاضا را دارند. این مسئله مطمئنا تاثیر منفی خود را بر قیمت فولاد در چین خواهد گذاشت. در کوتاه مدت به نظر کاهش قیمت ها اجتناب ناپذیر خواهد بود.
پلنر
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه