ارزیابی هفتگی متال بولتن از اسلب صادراتی برزیل ۵۸۰ الی ۵۹۰ دلار به ازای هر تن فاب بود، که نسبت به هفته گذشته ثابت بود.
پیشنهادات کمی از آمریکای شمالی با قیمت ۶۰۰ دلار به ازای هر تن فاب شنیده شد. اما معامله ای صورت نگرفت. تعدادی از تولید کنندگان پیشنهادات خود را به تاخیر انداختند و منتظر ماندند تا موضوع حمل و نقل حل شود.
اعتصاب رانندگان کامیون به خاطر افزایش قیمت سوخت و نرخ حمل و نقل کم بود. آن از ۱۸ می شروع شد و صدها جاده اصلی کشور بسته شدند و روی تولید فولاد، توزیع کنندگان و تامین کنندگان مواد اثر گذاشت.
بعد از دستیابی به یک توافق با دولت در اوایل این هفته، روز پنج شنبه مانع زیادی وجود نداشت.
اما زمان تحویل انتظار می رود مدتی طول بکشد تا به حالت عادی برسد.
یک منبع گفت:” برنامه تولید فولاد سازان بازسازی خواهد شد. تعدادی از تولید کنندگان این هفته متوقف کردند.”
خریداران اسلب و فروشندگان در حال انتظار برای توسعه بخش ۲۳۲ آمریکا برای تحقیق در مورد مسائل امنیت ملی مربوط به واردات فولاد هستند.
آمریکا ۲۵ درصد تعرفه روی واردات از اروپا، مکزیک و کانادا اعمال کرده است.
در بازار اسلب، انتظار می رفت پس از این که آمریکا غنی از محصولات نیمه تمام نشد، اسلب نیز شامل مواد تحریمی شود. اما پیشنهادات رسمی تا حالا شنیده نشده است.
یک منبع گفت:” یک معافیت برای اسلب به طور کلی برای صنعت فولاد آمریکا سودآور خواهد بود.”
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه