جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵ 5 جماد أول 1448 Friday, 16 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

کاهش قیمت میلگرد روسیه توسط کارخانه ها

شناسه : 9670 15 خرداد 1397 - 21:32

کارخانه ها در منطقه مرکزی ترکیه تصمیم گرفتند قیمت میلگرد را به دلیل این که بازار برای پذیرش افزایش قیمت قوی نیست، افزایش ندهند.

پ
پ

یک تاجر گفت:” بازار افزایش قیمت را رد می کند. تقاضا بیشتر از حد انتظار نیست. ما قیمت را برای خریداران کاهش نمی دهیم، اما تخفیف زیادی می دهیم.”

ارزیابی متال بولتن برای قیمت داخلی میلگرد 12 میلی متری 38500 رابل به ازای هر تن سی پی تی شامل مالیات بود. هفته قبل قیمت آن 38500 الی 39500 رابل به ازای هر تن بود.

در پایان می، یکی از تامین کنندگان اصلی میلگرد در نزدیک مسکو، پیشنهاد میلگرد را به 39500 رابل به ازای هر تن افزایش داد. دلیل آن افزایش ساخت و ساز در تابستان بود.

اما در اوایل ژوئن، فولاد سازان پیشنهادات خود را تغییر دادند . به 38500 رابل به ازای هر تن کاهش دادند، که با پیشنهاد کارخانه نولی پس یکی بود.

در بازار میلگرد از تجار اصلی با قیمت 38290 الی 40300 رابل به ازای هر تن در دسترس بود.

ارزیابی هفتگی متال بولتن برای قیمت صادرات میلگرد در کشورهای مشترک المنافع 545 الی 550 دلار به ازای هر تن فاب بود. هفته قبل قیمت آن 545 الی 555 دلار به ازای هر تن فاب بود.

صادرات برای تولید کنندگان میلگرد روسی در مقایسه با بازار داخلی سود بیشتری داشت، چون 18 درصد مالیات در قیمت های داخلی لحاظ می شود.

منبع: متال بولتن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581