افزونه جلالی را نصب کنید. 1 رمضان 1444 Wednesday, 22 March , 2023 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

احتمال توسعه نفت خزر در قالب قراردادهای جدید نفتی

شناسه : 969 20 اردیبهشت 1396 - 20:56

احتمال توسعه نفت خزر در قالب قراردادهای جدید نفتی

مدیرعامل شرکت نفت خزر از احتمال توسعه نفت خزر در قالب قراردادهای جدید نفتی خبر داد.

محسن دلاویز در گفت‌وگو با ایسنا، درمورد نحوه توسعه نفت خزر اظهار کرد: در این زمینه کارشناسان باید اعلام نظر کنند، به نظر من نفت خزر به دلیل منحصر به فرد بودنش مدل قراردادی خود را می طلبد، اما احتمالا در قالب IPC توسعه داده شود.

وی ادامه داد: در این راستا با شرکت های خارجی آماده همکاری هستیم و کشورهایی هم هستند که تقاضای همکاری مشترک داده‌اند. در این زمینه آذربایجان هم درخواست خود را ارائه داده که در حال بررسی هستیم.

مدیرعامل شرکت نفت خزر با بیان اینکه در سال های آینده شاهد رشد ۱۳۰ درصدی در آب های عمیق خواهیم بود، اظهار کرد: ۶۵ درصد ذخایر هیدروکربنی در فراساحل قرار دارند. خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان از حیث اکتشافات نفت و گاز بکر است.

دلاویز با بیان اینکه برای اکتشافات در خزر دو سناریو در دستور کار قرار دارد، توضیح داد:در سناریوی اول در حال مذاکره با شرکت‌های صاحب فناوری برای حفاری در آبهای عمیق هستیم. سناریو دیگر نیز تعمیرات اساسی بر روی سکوی ایران امیرکبیر است.
همایون موسی میرآباد
کارشناسی ارشد دانشگاه شریف
منبع:ایسنا

پ
پ

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.