قیمت هفتگی متال بولتن برای جامدات فولادی ضدزنگ به مقصد اروپا ۱۱۹۰ الی ۱۲۲۰ یورو به ازای هر تن سی آی اف بود. در ۱ ژوئن قیمت آن ۱۸۰۰ الی ۱۲۰۰ یورو به ازای هر تن سی آی اف بود.
روز جمعه در صرافی لندن متال، پیشنهادات نیکل ۱۵۳۰۰ الی ۱۵۳۰۵ دلار به ازای هر تن بود. در ۱ ژوئن میزان آن ۱۵۱۸۰ الی ۱۵۲۰۰ دلار به ازای هر تن بود.
تقاضا در اروپا خیلی ضعیف بود، با این حال، این مانع افزایش بیشتر قیمت ها شد. تقاضا برای کاهش قیمت فروکروم کمکی نکرده است و کارخانه ها امید به دستیابی به قیمت های پایین تر قراضه دارند.
با جهت گیری متفاوت قیمت نیکل و فروکروم، منابع گفتند که تردید در بازار به دلیل تغییر قیمت قراضه وجود دارد. قیمت فرو کروم انتظار می رود ماه بعد کاهش بیشتری داشته باشد. تعدادی از سهامداران، خریداران و فروشندگان ز تجارت عقب کشیده اند و منتظر شفافیت در بازار هستند.
یک توزیع کننده گفت:” تعدادی در حال فروش هستند و از قیمت خوب به دلیل قیمت بالای نیکل لذت می برند. اما تقاضا از کارخانه ها به دلیل کاهش قیمت کروم کم است. کارخانه ها در ژوئن بیشتر خرید نمی کنند. از طرف دیگر تعدادی از تامین کنندگان مواد بیشتری را در دسترس دارند.”
قیمت هفتگی متال بولتن برای جامدات قراضه ۱۸/۸ در انگلیس ۱۰۳۰ الی ۱۰۷۰ پوند به ازای هر تن بود. هفته قبل قیمت آن ۱۰۰۰ الی ۱۰۴۰ پوند بود.
قیمت برای فولاد آلیاژی ۱۸/۸ در بازار داخلی انگلیس به ۸۸۰ الی ۹۱۵ پوند به ازای هر تن تغییر کرد. هفته قبل قیمت آن ۸۵۰ الی ۸۸۵ پوند به ازای هر تن بود.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه