این مطلب بدون برچسب می باشد.
True
Notice: Undefined variable: widget_ops in /home/artanpre/public_html/wp-content/themes/zohour/widget/instagram.php on line 13
صادرات آلیاژهای آهنی برزیل در آوریل % ۱۶ افت کرد.
صادرات آلیاژهای اهنی برزیل در ماه آوریل امسال به میزان ۱۶ درصد کاهش پیدا کرد که این افت در آلیاژهای آهن-نیکل و آهن-سیلیکون بیشتر بوده است.
به نقل از وزارت بازرگانی خارجی برزیل که توسط متال بولتن منتشر شده است، مجموع صادرات ماه گذشته ۳۶۵۵۵ تن بوده در حالیکه این عدد برای آوریل ۲۰۱۶ برابر ۴۳۵۰۳ تن بود.
صادرات آلیاژهای آهن سیلیکون برزیلی به میزان % ۵۷.۸ در شرایط مشابه کاهش یافت و به ۶۷۰۳ تن در ماه گذشته رسید.
نمودارها نشان میدهند آلیاژ آهن-نیکل در طول سال گذشته به میزان % ۸.۱ افت کرده است و به ۱۳۸۳۴ تن در ماه آوریل رسید. در مقابل صادرات آلیاژ آهن-نئوبیوم برزیلی به ۵۲۸۸ تن در ماه گذشته رشد کرده که این عدد سال گذشته ۴۴۰۱ تن بوده است. در ماه مارس سال ۲۰۱۷، برزیل ۳۷۱۸۲ تن آلیاژهای آهنی صادر کرد. برزیل در آوریل امسال ۱۵۴۳۹۳ تن آلیاژ آهنی به خارج صادر کرده که این عدد برای همان ماه سال ۲۰۱۶ برابر ۱۷۲۴۱۲ تن است.
همایون میرآباد
کارشناسی ارشد شریف
منبع: Metal Bulletin
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه