بازار داخلی
شرق چین (شانگهای) ۴.۱۴۰ یوان الی ۴.۱۸۰ یوان (۶۴۷ دلار الی ۶۵۳ دلار) برای هر تن، بدون تغییر بوده است.
شمال چین (بیانجینگ): ۳.۹۵۰ یوان الی ۳.۹۸۰ یوان برای هر تن، بدون تغییر بوده است.
خریداران نرخ خرید ها را کاهش دادند چنانچه فیوچرزها روند نزولی خود را در ابتدا تجارت بعد از ضررهای پنج شنبه شب حفظ نمود. تاجران قیمت های خود را ثابت بر موجودی انبار پایین نگه داشتند. برخلاف بدون تغییر بودن رنج قبمت ها از روز پنجشنبه قیمت ها در منطقه شرق چین ۱۰۰ یوان الی ۱۱۰ یوان برای هر تن از جمعه گذشته افزایش داشته است و رنج قیمت ها در منطقه شمال چین ۳۰ یوان الی ۴۰ یوان برای هر تن هفته به هفته بالاتر هستند.
صادرات
شاخص میلگرد فوب چین متال بولتن: ۵۵۳.۷۵ دلار برای هر تن، با افزایش ۱.۲۵ دلار برای هر تن همراه بوده است .
پیشنهادهایی به قیمت ۵۶۰ دلار الی ۵۶۵ دلار برای هر تن فوب و مزایدات به قیمت ۵۴۰ دلار الی ۵۴۵ دلار برای هر تن فوب ثابت بودند.
فعالان بازار بیان کردند که اما فروشندگان ممکن است پیشنهاد های خود را حدود ۱۰ دلار برای هر تن هفته اینده افزایش دهند که این افزایس قیمت در نتیجه قیمت های بالا در بازار داخلی چین است. خریداران خارجی، هر چند، افزایش قیمت مزایدات خود در نتیجه فقدان تقاضا خوشایند نیست، مبادلات مقصود ممکن است هنوز برای یه ثمر رسیدن مشکل باشند.
تحلیل بازار
یکی از تاجران صادرات در شرق چین بیان کرد که کارخانه های فولاد سفارشات کافی دار از مشتری های داخلی دارند بنابراین انها نیازی برای گرفتن سفارش های صادرات ندارند.
بیلت
چنانچه در ساعت ۳ بعد از ظهر، میلگرد در قیمت ۳.۷۲۰ یوان در هر تن شامل مالیات بر ارزش افزوده در تانگشان معامله شده بود. که نسبت به قیمت روز گذشته افزایش ۲۰ یوانی برای هر تن به همراه داشت.
مبادلات فیوچرز شانگهای
قراردادهای فیوچرز میلگرد ماه اکتبر بیشتر تجارت شده به ارزش ۳.۹۰۲ یوان برای هر تن در روز جمعه، با افزایش ۵ یوان برای هر تن از یک روز گذشته بسته شد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه