به نقل از منابع خبری قیمت کویل نورد گرم وارداتی به ویتنام در هفته منتهی به جمعه (13 می) ثابت ماند و بیشتر خریداران منتظر بودند تا Formosa Ha Tinh تولید کننده اصلی داخلی، قیمت های پیشنهادی این محصول را برای ماه می منتشر کند.
با توجه به پیش رو بودن تعطیلات عید فطر در کشورهای اسلامی، علاقه به خرید کاهش یافته و قیمت بیلت فولادی در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس افت کرده است.
به نقل از منابع خبری، در هفته منتهی به جمعه (29 آوریل) روند نزولی قیمت قراضه فولادی وارداتی به هند و پاکستان به دنبال کاهش میزان تقاضای کارخانه های فولاد داخلی و افت قیمت پیشنهادی خریداران کلیدی ترک، شدت بیشتری یافته است.
با توجه به عرضه بیش از حد، فروش ضعیف و علاقه کم به خرید فولاد، قیمت قراضه فولادی در اکثر کشورهای آسیایی نسبت به هفته قبل کاهش یافته است.
قیمت زغال سنگ کک سخت در بازار cfr چین در روز دوشنبه (18 آوریل) در آخرین معاملات این روز افزایش یافت. در همین حال، به نقل از منابع، در چین تحویل زغال سنگ کک از طریق بزرگراه ها به دلیل اقدامات محدود کننده برای مبارزه با همه گیری کووید - 19 دشوارتر شده است.
منابع خبری گزارش دادند که احتمالاً روسیه از فرصت بوجود آمده استفاده نموده و در بحبوحه تحریم های اعمال شده از سوی کشورهای غربی، زغال سنگ کک بیشتری را به هند و چین صادر خواهد کرد.
با توجه به کاهش فعالیت در ماه مبارک رمضان و کاهش فروش محصولات فولادی نهایی بلند، قیمت قراضه فولادی در اکثر کشورهای آسیایی ثابت ماند.
با توجه به نزدیک شدن تعطیلات طولانی عید پاک و کاهش تقاضا، قیمت بیلت فولادی وارداتی در آسیای جنوب شرقی کاهش یافته است.
در طول هفته منتهی به جمعه 8 آوریل، قیمت شمش فولادی تولید کوره بلند (BF) و کوره قوس الکتریکی (EAF) در سراسر بازارهای آسیایی ثابت بود و خریداران به مواد کوره القایی (IF) ارزانتر و پیشنهادات ایران بیشتر متمایل بودند.
آلوک ساهای، دبیر کل انجمن فولاد هند در مصاحبه ای عنوان کرد هند قصد دارد شکاف عرضه فولاد در اروپا را که با حمله روسیه به اوکراین ایجاد شده است، پر کند.
منابع خبری گزارش دادند که چین در روزهای اخیر بیلت فولادی بیشتری به آسیای جنوب شرقی فروخته و تجار چینی همچنان از آربیتراژ قیمت آزاد استفاده می کنند.