جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵ 5 جماد أول 1448 Friday, 16 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

خریداری قراضه توسط کارخانه های ترکیه در هفته آتی

شناسه : 10113 06 تیر 1397 - 14:09

تولید کنندگان فولاد ترکیهبه سکوت خود در مورد بازار قراضه دریای عمیق در میان تردید ادامه می دهند، با توجه به اینکه انتخابات در کشور در این آخر هفته رخ می دهد.

پ
پ

بیشتر سهامداران بازار باور دارند که کارخانه ها در ترکیه بیرون از بازار دریای عمیق ماندند، آنها انتظار می رود رزرو را برای آگوست شروع می کنند.

یک منبع تجاری گفت:” کارخانه ها از بازار بیرون هستند. من فکر میکنم آنها می خواهند جهت گیری بازار را بعد از انتخابات ببینند. من انتظار دارم آنها رزرو را در شروع ماه آینده شروع کنند.”

نتایج اولیه از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در 24 ژوئن حاکی از آن است که اردوغان برنده است، در حالی که حزب حاکم عدالت و توسعه (AKP) موفق به کسب اکثریت 600 کرسی پارلمانی نشد. با این حال، انتظار میرود “اتحاد مردمی” که توسط حزب جنبش ملی و حزب ملی عوامی تشکیل شده بود، 342 کرسی کسب کند.

منبع تجاری دیگری گزارش داد که قیمت ها برای اچ ام اس اروپا حدود 350 الی 354 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود.

براساس ارزیابی های شنیده شده در بازار شاخص روزانه قراضه با ثبات بود.

شاخص روزانه متال بولتن برای اچ ام اس اروپای شمالی 352.09 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود. که به اندازه 0.3 دلار به ازای هر تن افزایش داشت.

شاخص روزانه برای مواد آمریکا 361.49 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود. که به اندازه 0.51 دلار به ازای هر تن افزایش یافته بود.

این باعث ایجاد حق بیمه ای برای قراضه ذوب شده به مواد شمال اروپا به اندازه 9.4 دلار به ازای هر تن بود.

منبع: متال بولتن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581