بازار داخلی
شرق چین (شانگهای) 3.940 یوان الی 3.980 یوان (593 دلار الی 600 دلار) برای هر تن، بدون تغییر بوده است.
شمال چین (بیانجینگ): 3.870 یوان الی 3.910 یوان برای هر تن، بدون تغییر بوده است.
اب و هوای بد تقاضا مصرف کننده های نهایی را در زول روز ضعیف نگه داشته است. فروشندگان قیمت های خود را یکنواخت از مشاهده تقویت فیوچرزها در پایان نشست صبح حفظ کردند اگرچه انها به سوی کاهش یافتن پیش می رفتند. قیمت های در شرق چین حدود 50 یوان برای هر تن کمتر از جمعه گذشته بود در حالی که همین قیمت ها در شمال پین هفته به هفته یکتواخت هستند.
صادرات
شاخص میلگرد فوب چین متال بولتن: 550 دلار برای هر تن، با کاهش 1.46 دلار برای هر تن همراه بوده است .
پیشنهاد ها به قیمت 550 دلار الی 560 دلار برای هر تن فوب شنیده شده اند در حال یکه مزایدات به قیمت 545 دلار الی 550 دلار برای هر تن فوب بودند که بدون تغییر از یک روز گذشته بودند. منابع بازار هیچ معامله ای را در روز جمعه گزارش نکردند.
یکی از تاجران در شرق چین بیان کرد که هر دو فروشندگان و خریداران در حال انتظار برای کاهش قیمت از بازار داخلی چین هستند و هیچ عجله ای برای به ثمر رسیدن معامله های صادراتی ندارند.
فعالان بازار فکر می کنند که مبادلات می توانند در حدود قیمتی 550 دلار برای هر تن فوب رخ دهند در مقایسه با قیمت 550 دلار الی 555 دلار برای هر تن فوب تنهایک روز پیش بودند. منابع بیان کردند، فقدان ممومنتوم در بازار داخلی چین تعداد کمی از اعضا را به بازبینی تخمین های خود از 555 دلار برای هر تن فوب به 550 دلار برای هر تن فوب مجبور کرده است.
تحلیل بازار
یکی از تاجران صادرات در شرق چین بیان کرد که خریداران خارجی برای خرید مواد ارزان تر از عرضه کننده های غیر چینی ناتوان هستند بنابراین احتمال بالایی وجود دارد برای ملیگرد چین که به زودی تجارت شود.
در عوض قیمت های صادرات برای میلگرد ترکیه در قیمت 545 دلار الی 555 دلار برای هر تن فوب در روز پنجشنبه در مقایسه با قیمت 545 دلار الی 560 دلار بریا هر تن فوب یک هفته پیش بودند.
بیلت
چنانچه در ساعت 3 بعد از ظهر، میلگرد در قیمت 3.620 یوان در هر تن شامل مالیات بر ارزش افزوده در تانگشان معامله شده بود. که نسبت به قیمت روز گذشته تغییری به همراه نداشت.
مبادلات فیوچرز شانگهای
قراردادهای فیوچرز میلگرد ماه اکتبر بیشتر تجارت شده به ارزش 3.780 یوان برای هر تن در روز جمعه، با کاهش 8 یوان برای هر تن از یک روز گذشته بسته شد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه