پس از پایان تعطیلات سال جدید، نگاه ها به روند بازار صادراتی میلگرد و سیم مفتول سی آی اس بدبینانه بوده است. با توجه به اینکه پیشنهادات مشتریان در سطوح پایینی ارائه شد، روند نزولی بازار مقاطع طویل سی آی اس تشدید شد. در همین حال تامین کنندگان نسبت به کاهش قیمت عجله ای نکردند و به جای آن ترجیح دادند تا پیشنهادات جدیدی را ارائه کنند.
پیشنهادات میلگرد اوکراین در قیمت 460 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه ارائه شد که نسبت به اواخر ماه دسامبر تغییری نداشته است. هم زمان، مشتریان قیمت قابل قبول را 440 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه اعلام کردند و در این بین فعالان بازار متذکر شدند که با توجه به تقاضای کم در بازارهای فروش، انتظار کاهش بیشتر قیمت وجود دارد. رزرو جدیدی نیز گزارش نشده است، زیرا اکثر بازاریان به تازگی بعد از تعطیلات به بازار بازگشته اند و شرایط بازار در حال ارزیابی می باشد. رزروهای اخیر میلگرد اوکراین در هفته گذشته در حدود قیمت 455 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه گزارش شد.
ارزیابی هفتگی قیمت برای میلگرد صادراتی سی آی اس در محدوده 440 تا 460 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود. قیمت سیم مفتول عرضه شده از منطقه سی آی اس نیز تا حد زیادی در مقایسه با پیش از تعطیلات تغییری نداشته است. پیشنهادات از اوکراین و روسیه در محدوده 480 تا 490 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه ارائه شد. در همین حال، مشتریان قیمت 465 تا 470 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه را قیمت قابل قبول دانستند. ارزیابی هفتگی قیمت برای سیم مفتول صادراتی سی آی اس در محدوده 465 تا 485 دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود.
متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه