پنجشنبه, ۵ شهریور , ۱۴۰۵ 14 ربيع أول 1448 Thursday, 27 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

افزایش قیمت های صادراتی کویل گرم و ورق گالوانیزه گرم چین در مقابل قیمت های داخلی

شناسه : 16273 15 اسفند 1397 - 9:08

پیشنهادات صادراتی کویل گرم و ورق گالوانیزه گرم چین همچنان در طول هفته گذشته با وجود معاملات جزئی روند افزایشی به خود گرفته است و با تقویت بازار داخلی در چین باعث تقویت تولیدکننده ها برای درخواست قیمت بیشتر شده است.

پ
پ

***قیمت کویل سرد صادراتی چین

قیمت کویل سرد صادراتی چین با 2 تا 3 دلار درهر تن افزایش از 545-555 دلار براي هر تن فوب در هفته گذشته به 547-558 دلار به ازاء هر تن در روز سه شنبه 5 مارس رسید. گفته شده است که تقاضا برای CRC در هفته گذشته حدود 550 دلار در هر تن فوب گزارش شده است.

معامله گران مستقر در Hangzhou روز سه شنبه گفتند: فعالیت های بازرگانی برای CRC و HDG در چند روز گذشته کاهش یافته است. زیرا خریداران نمی توانند با روند افزایش قیمت ثابت چین دست هم گام شوند. با فزایش سال نو چینی، کارخانجات این کشور قیمت های خود را افزایش داده اند. شرکت آهن و فولاد بنکسی، کویل سرد خود را با 5 دلار افزایش نسبت به هفته قبل، با قیمت 560 دلار به ازای هر تن فوب حمل با کشتی عرضه کرده است. سایر تامین کنندگان، کویل سرد را با قیمت 547-558 دلار برای هر تن فوب به جنوب شرق و شرق آسیا عرضه کردند.

معامله گران گفتند خریداران در آسیا حاضر به پرداخت حدود 535-545 دلار برای هر تن فوب چین برای این محصول هستند. یک خریدار در آمریکای جنوبی برای مقدار کمی CRC درخواست داد، اما تمایل زیادی برای خرید نشان داد. قیمت کویل داخلی در شرق چین در روز جمعه هفته گذشته 4،260-4300 یوان (635-641 دلار) به ازای هر تن انبوه گزارش شد که طی این هفته 10 تا 30 یوان به ازای هر تن افزایش داشت.

***قیمت ورق گالوانیزه گرم

ورق گالوانیزه گرم با 5 الی 10 دلار در هر تن افزایش قیمت نسبت به هفته گذشته به 600-605 دلار در هر تن فوب در روز سه شنبه رسید. در هفته گذشته هیچ معاملاتی در بازار صادراتی HDG چین گزارش نشده است، زیرا خریداران علاقه کمی به پیشنهادات بالاتر کارخانه ها از خود نشان داده اند.  

در روز سه شنبه، Benxi Steel برای کویل گالوانیره گرم 120 گرمی پوشش داده شده با فلز روی ، با افزایش 5 دلار در هر تن از یک هفته پیش، قیمت 630 دلار به ازای هر تن فوب را پیشنهاد داد. قیمت پیشنهادی 140 گرمی همین محصول، معادل 615 دلار برای هر تن فوب پیشنهاد شد.

از شرکت آهن و فولاد تانگشان در Hebei شنیده می شد که  با 20 تا 25 دلار در هر تن افزایش نسبت به هفته گذشته، درخواست قیمت 625 دلار برای هر تن فوب تیانجین را برای این محصول داده است. گفته می شود که کارخانه برای تضمین سفارشات جدید عجله نداشته، زیرا تقریبا تمام HDG خود را فروخته است. سایر پیشنهادات برای کویل گالوانیزه گرم 120g در حدود 615 دلار در هر تن فوب گزارش شده است. منابع تخمین زده اند که 600 تا 605 دلار در هر تن فوب محدوده قیمت قابل قبول است.

قیمت HDG در شرق چین

در هفته گذشته قیمت HDG در شرق چین، در حدود 4،450-4،560 یوان در هر تن بود. که به نسبت هفته قبل تر که 4،480-4،520 یوان برای هر تن گزارش شده بود افزایش داشت.

منبع: متال بولتن

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.