یکشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۵ 8 ربيع ثاني 1448 Sunday, 20 September , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ثبات قیمت فولاد تخت و میلگرد آرژانتین در ماه ژوئن

شناسه : 1647 19 خرداد 1396 - 12:22

در این ماه قیمت فروش داخلی محصولات فولاد تخت و میلگرد در آرژانتین به دلیل فعالیت کم خرید و فروش بدون تغییر مانده بود.

پ
پ

در این ماه قیمت فروش داخلی محصولات فولاد تخت و میلگرد در آرژانتین به دلیل فعالیت کم خرید و فروش بدون تغییر مانده بود.

در روز جمعه 9 ژوئن ، قیمت فروش داخلی محصولات کویل نورد گرم ، کویل نورد سرد و کویل گالوانیزه داغ  در بازار آرژانتین به ترتیب 680 تا 695 ، 820 تا 835 و 1080 تا 1175 دلار بر تن EXW بوه است.

و در روز جمعه 9 ژوئن، قیمت فروش داخلی میلگرد بدون تغییر قیمتی در مقایسه با گذشته‌ 840 تا 850 دلار بر تن EXW بوده است .

با شروع و بهبود برخی از بخش های اقتصادی ، اکثریت فعالان بازار فروش خوبی برای فولاد را داشته اند .

یک توزیع کننده فولاد آرژانتینی افزود ” فروش در این ماه اندکی بهبود یافته است ” و ” امیدواریم این روند ادامه داشته باشد”

و به گفته یکی دیگر از توزیع کنندگان فولاد تخت و طویل ” فعالیت به طور قابل توجهی در بخش های عمومی بهبود یافته است  و تحول و حرکت بیشتری در بازار نیز وجود دارد”

به نقل از منابع، تولید خودرو در آرژانتین نسبت به سال گذشته در ماه مه 13/8% افزایش یافته ولی تاثیراین میزان افزایش در فروش و بازار فولاد قابل لمس نیست.

و به گفته یکی از فعالان بازار به متال بولتن” افزایش فروش محصولات به کارخانه ماشین سازی را نداشته ایم “

توزیع کنندگان توجه ویژه ای به نوسانات قیمت پزو آرژانتین نیز داشتند و به گونه ای کارخانجات قیمت محصولات خود را به دلار بیان میکردند.

به ترتیب در تاریخ های 12 مه ، 9 ژوئن و 12 ژوئن ،  15/48  ، 15/97 و 15/85پزو برابر یک دلار بوده است. 

ستاره امیرپور کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی شریف 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5493