قیمت پیشنهادی بیلت ایرانی به امارات توسط تجار 400 تا 405 دلار بر تن سی اف آر یود. هرچند این قیمت قیمتی مناسب است اما قراردادی امضا نشد. البته شنیده شد محموله ای از ایران با قیمت 395 دلار بر تن فوب رزرو شده است.
طبق بررسی ها در روز سه شنبه قیمت وارداتی بیلت در امارات 395 تا 400 دلار بر تن سی اف آر بود که 5 دلار بر تن نسبت به هفته گذشته کاهش داشت.
یکی از تاجران عنوان کرد ((به علت فروش میلگرد و سایر محصولات ترکیه به قطر، در امارات تمایلی برای خرید از ترک ها وجود ندارد)).
خبری از پیشنهادات جدید برای واردات میلگرد شنیده نشده است. طبق بررسی ها در روز سه شنبه قیمت وارداتی میلگرد در امارات 430 تا 440 دلار بر تن سی اف ار بود در حالی که در هفه گذشته قیمت ها بین 430 تا 450 دلار بر تن سی اف آر بود.
قیمت پیشنهادی کارخانه های منطقه به امارات بین 474 تا 483 دلار بر تن اکس وورک است. برخی کارخانه ها حاضر هستند برای محموله های بالاتر از 5000 تن، قیمت 468 دلار بر تن پیشنهاد دهند.
طبق بررسی ها قیمت داخلی میلگرد در امارات در روز سه شنبه 468 تا 483 دلار بر تن اکس وورک بود در حالی که در هفته گذشته قیمت ها بین 460 تا 483 دلار بر تن بود.
محمد امین رزمجو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه