شمشال ارائه شده توسط کشورهای خاورمیانه برای ماه اوت در محدوده قیمتی 390 تا 395 دلار در هر تن فوب بنادر ایران بود. این قیمت در مقایسه با اواخر ماه مه که 395 تا 400 دلار در هر تن فوب بوده، کاهش یافته است. بازار داخلی ایران به دلیل افت تقاضا شرایط خوبی نداشت که سبب شد کارخانجات، قیمتهای خود را برای مشتریان خارجی نیز کاهش دهند.
***اثرات تحریمها بر کاهش صادرات
یکی از منابع در خاورمیانه گفت که 390 دلار در هر تن برای شمشال ایران قیمت بالایی است و با توجه به تحریمهای ایالات متحده علیه کشورهای خاورمیانه، پذیرفتن این قیمت ریسک بالایی دارد. با توجه به موضع دونالد ترامپ در مورد ایران، انتظار نمیرود که محصولات ایرانی به راحتی خریداری شوند. احتمال کاهش بیشتر حجم صادرات نیز وجود دارد. بسیاری از معاملهگران که از ایران خریداری میکردند، دیگر تمایلی به پذیرفتن این ریسک ندارند. بانکهای اروپایی که بی سروصدا با ایران تجارت میکردند نیز اکنون ترس دارند.
ایران در ماه اول سال شمسی 284 هزار تن شمشال و بلوم صادر کرد. این میزان نسبت به سال گذشته 9 درصد کاهش داشته است. با وجود مشکلات اخیر، شنیده ها حاکی از رزرو یک محموله در بازار جنوب شرق آسیا با قیمت بالاست. با این حال، بیشتر مشتریان در جنوب شرق آسیا برای تحویل تولیدات ماه اوت آماده مذاکره نیستند.
***ارزیابی قیمتها
ارزیابی هفتگی قیمت برای شمشال صادراتی ایران در محدوده 385 تا 395 دلار در هر تن فوب بود که نسبت به هفته گذشته کمی افزایش را نشان میدهد. در این هفته، هیچ پیشنهادی برای تختال فولادی ایران شنیده نشد. قیمتهای اخیر تختال نشاندهنده قیمت 390 دلار در هر تن فوب بنادر ایران بود و رزروها نیز در قیمت 380 دلار در هر تن فوب شنیده شدند. ارزیابی هفتگی قیمت برای تختال صادراتی ایران در محدوده 380 تا 390 دلار در هر تن فوب بود که در مقایسه با هفته گذشته افزایش یافته است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه