چهارشنبه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۵ 6 ربيع أول 1448 Wednesday, 19 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ویروس کرونا باعث افزایش تقاضای قراضه در آسیا شده است

شناسه : 21045 08 اسفند 1398 - 14:56

با توجه به افزایش هزینه های حمل بار کانتینری به دلیل شیوع ویروس کرونا، محموله های قراضه به طور فزاینده ای مورد توجه خریداران قراضه آسیایی قرار می گیرند.

پ
پ

خریداران در بازارهای کلیدی واردات تایوان و ویتنام به شدت روی محموله های ژاپنی H2 یا H1 & H2 (50:50) تمرکز می کنند و از محموله های کانتینر شده از ساحل غربی ایالات متحده جلوگیری می کنند.

مذاکرات مربوط به قراضه H1 و H2 (50:50) از ژاپن 253-254 دلار در هر تن بود، در حالیکه محموله های کانتینر شده با قیمت 255 دلار در هر تن سی اف آر پیشنهاد شده است.

آخرین معاملات محموله های کانتینر شده از سواحل غربی آمریکا 245 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، هرچند که خریداران انتظار ندارند قیمت بیشتری را پیشنهاد دهند.

محموله های شینداچی با قیمت 275-280 دلار در هر تن از تایوان ارائه شده است.

مقادیر زیاد قراضه ژاپنی باعث شده تا خریداران منتظر تحولات بیشتر در بازار باشند، با توجه به اینکه قیمت محموله های کانتینری در کوتاه مدت برای خریداران نامطلوب باقی می ماند.

تاجری در تایوان گفت:” کشتی های محدودی برای حمل و نقل قراضه های کانتینر شده از ایالات متحده در دسترس است، بنابراین هزینه های حمل و نقل همچنان رو به افزایش خواهد بود.”

عدم وجود کشتی های کانتینری که مسیر آمریکا و آسیا را طی می کنند به دلیل ترس از ورود ویروس، به خاطر تماس کم با مواد چینی است.

بنادر آسیا همچنین مقررات سختگیرانه ای را برای جلوگیری از شیوع ویروس اعمال کرده است، از جمله عدم تغییر خدمه برای ملوانان از چین، هنگ کنگ و ماکائو و همچنین بررسی های پزشکی و اعلامیه های اجباری توسط خدمه کشتی.

حتی مقررات سختگیرانه تر شامل 14 قرنطینه اجباری در لنگرگاه است.

ویتنام همچنین کمبود پیشنهادات کانتینری را دیده است و معامله گران گزارش های محدودی را ارائه می دهند.

محموله های H2 ژاپنی با قیمت 255 دلار در هر تن ارائه می شد، در حالی که محموله های H1 و H2 (50:50) با قیمت 260 دلار در هر تن ارائه می شد.

محموله های HMS 1 & 2 (80:20) از ساحل غربی آمریکا با قیمت 270-275 دلار در هر تن ارائه می شود، در حالی که مواد بریده شده با قیمت 298 دلار در هر تن ارائه می شود.

 

منبع: متال بولتن

 

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.