از روز جمعه 16 ژوئن، بیش از چهار معامله در فیلیپین انجام شده که همگی با قیمت 435 دلار بر تن سی اف آر بوده اند.
یکی از محموله ها مربوط به 25000 تن بیلت 130 میلی متری هندی بوده است. این محموله در اواسط هفته گذشته از یک کارخانه هندی به یک شرکت تجاری با قیمت 410 دلار بر تن فوب فروخته شده است و اغلب فعالان بازار اعتقاد ندارند که هیچ خریدار نهایی ای قادر به پذیرش این قیمت نیست.
به گفته یکی از تجار محلی، این حقیقت که تقویت بازار در استان تانگشان چین در حال ادامه یافتن است باید برخی از خریدارانی که دست نگه داشته اند را ترغیب به رزرو محموله های وارداتی کند. در بعد از ظهر پنجشنبه، در استان تانگشان بیلت با قیمت 474 دلار بر تن معامله شد که شامل 3 دلار بر تن مالیات از روز دوشنبه خواهد بود.
به گفته یکی از منابع ((ناشی از این بازار قوی، پیشنهادات صادراتی از چین کم شده و اگر هم پیشنهادی باشد زیر 440 دلار بر تن سی اف آر مانیلا نخواهد بود)). به گفته یکی دیگر از منابع ((نیود پیشنهاد بیلت از چین سبب افزایش قیمت هاست)).
بیلت ویتنام
خبرها حاکی از انجام یک معامله با هند در این هفته است. همچنین شایعه ای مبنی بر یک معامله بیلت با تایلند و یک یا دو معامله بیلت با ویتنام در روز جمعه به گوش می رسد.
به گفته منابع، یکی از محموله های ویتنامی شامل 30000 تن بیلت 130 میلی متری جولای است که مربوط به بخش شمالی ویتنام می باشد.
با توجه به تامین کم، یکی از منابع در روز پنجشنبه، ((بسیاری از بازارهای جنوب شرق آسیا در تعطیلات هستند اما بازار رشد خواهد داشت)).
شایعه شد که آخرین معامله واردات بیلت در فیلیپین با قیمت 420 دلار بر تن سی اف آر انجام شده است اما این مربوط به محموله ای بود که خریدار تصمیم به مذاکره مجدد داشت.
قبل از این نیز خبر یک فروش استقراضی با قیمت 420 دلار بر تن سی اف آر مانیل شنیده شد که البته مربوط به یک ماه قبل می باشد.
در اندونزی بازار در تعطیلات عید فطر به سر می برد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه