از 5 ژوئیه تا کنون هیچ محموله عظیمی از آمریکا به ترکیه معامله نشده است (آخرین معامله مربوط به یک تاجر از شرق آمریکا بود که محموله ای شامل قراضه 2 و HMS 1 (80:20) با قیمت 296 دلار بر تن سی اف آر و قراضه شردد با قیمت 301 دلار بر تن سی اف آر را به ترکیه فروخت).
کارخانه های ترکیه ای هفته گذشته با موفقیت قیمت ها ار کنترل کردند. معاملات قراضه 2 و HMS 1 (80:20) با قیمت 293 تا 296 دلار بر تن سی اف آر انجام شد. البته دو فروش در اوایل این هفته نشان داد که قیمت ها افزایش جزیی داشته اند.
یک محموله بلژیکی شامل 20000 تن قراضه 2 و HMS 1 (75:25)، 6000 تن قراضه شردد، 7000 تن قراضه P&S و ذوب سنگین شماره 1 و 2000 تن قراضه برش جدید به وسیله یک خریدار ترکیه ای به قیمت میانگین 297 دلار بر تن سی اف آر رزرو شد.
یک معامله بین بالتیک و ترکیه نیز در روز 18 ژوئیه رزرو شد که سبب افزایش جزیی در قیمت ها شد. این محموله شامل 24500 تن قراضه 2 و HMS 1 (80:20) با قیمت 298/5دلار بر تن سی اف آر، 7000 تن قراضه بونوس به قیمت 308/5 دلار بر تن سی اف آر و 500 تن قراضه ریل به قیمت 313/5 دلار بر تن سی اف آر بود.
به گفته یک منبع ((ترک ها هم اکنون حاشیه سود خوبی برای میل گرد تجربه می کنند. این ناشی از اختلاف قیمت 190 دلاری بین قراضه ذوب سنگین و میل گرد می باشد که سبب سود 40 دلار بر تنی می شود. به نظر می رسد این روند ادامه داشته باشد و احتمال اینکه بیلت این وضعیت را تغییر دهد کم است)).
کاهش ارزش دلار در برابر لیره ترکیه در هفته گذشته می تواند منجر به صادرات بیشتر و قیمت های بیشتر در دور بعدی خرید ترکیه شود.
به گفته منابع، خریداران جستجوی مواد تحویل سپتامبر را شروع کرده اند و این می تواند منجر به چند معامله در هفته جدید شود. همچنین منابع اظهار داشتند که در حال حاضر در بازار دریایی محموله های زیادی وجود ندارد.
یک صادر کننده شرق آمریکا یک محموله شامل قراضه 2 و HMS 1 (90:10)، قراضه شردد و P&S را به قیمت متوسط 310 دلار بر تن سی اف آر پیشنهاد داده است اما هنوز مناقصه ای جذب نشده است.
به گفته یکی از منابع ((پس از فروش زیاد در دو هفته قبل، صادرکنندگان قراضه زیادی در بنادر برای فروش های شروع شده ندارند. هرچند تعطیلات سبب سرد شدن بازار می شود اما صادرات می تواند بازار را بالا بکشد)).
پس از افزایش در دو هفته گذشته، قیمت های صادراتی شرق آمریکا ثابت شده است. قیمت قراضه ذوب سنگین شماره 1 در بوستون 235 و در نیویورک و فیلادلفیا 240 دلار بر تن می باشد.
به گفته منابع، ذخایر سواحل شرق آمریکا بیشتر از میزان مصرف آن ها نیست. به گفته یک منبع ((به نظر می رسد اغلب فروشندگان موجودی های انبار خود را که در زمان قیمت پایین قراضه تجمع یافته بود، حمل کرده اند)).
طبق بررسی ها شاخص قراضه صادراتی ذوب سنگین و شردد شرق آمریکا به ترتیب بر روی 278 تا 283 دلار بر تن فوب نیویورک باقی ماندند. قیمت قراضه ذوب سنگین صادراتی غرب نیز بدون تغییر بر روی 253 دلار بر تن قوب لس آنجلس باقی ماند.
محمد امین رزمجو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه