.طبق بررسی متال بولتن قیمت پایه ورق نورد سرد زنگ نزن 2 میلی متری گرید 304 تحویل شمال اروپا در روز 28 ژوئیه بر روی 1241 تا 1288 دلار بر تن باقی ماند
به گفته یک تاجر بریتانیایی ((بازار هم اکنون در تعطیلات تابستانی به سر می برد)). او افزود ((فعالان بازار در چند ماه اخیرمیزان موجودی خود را کم کرده و به حد معمول رسانده اند)).
طبق بررسی متال بولتن قیمت پایه ورق نورد سرد زنگ نزن گرید 316 تحویل شمال اروپا در این هفته بدون تغییر بر روی 1580 تا 1639 دلار بر تن باقی ماند.
همچنین قیمت میله سطح روشن گرید 304 نیز بدون تغییر هفتگی بر روی 1112 تا 1135 دلار بر تن باقی ماند.
پیش بینی می شود قیمت متغیر شرکت اسپانیایی آسریتوکس بعد از سپتامبر پایدار شود و تقاضای بیشتر و کمتر شدن موجودی انبارها می تواند منجر به قیمت های پایه بیشتر شود.
قیمت متغیر ورق نورد سرد زنگ نزن میلی متری گرید 304 تحویل آگوست اروپا با 87 تا 99 دلار بر تن کاهش ماهیانه، به 1237 تا 1293 دلار بر تن رسید.
فاصله میان تولید تا تحویل کارخانه های آسرینوکس و اوتوکومپو برای قراردادهای اروپایی، بین 7 تا 8 هفته می باشد.
این هفته قرارداد و در روز 21 ژوئیه سه ماهه رسمی نیکل در بورس فلزات لندن با 600 دلار بر تن افزایش هفتگی به 10210 تا 10215 دلار بر تن رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه