خریداران بیشتر بر روی خریدهای داخلی متمرکز هستند و تقاضای مواد وارداتی کم است زیرا سطح موجودی انبارها بالاست.
قیمت محموله سپتامبر کویل نورد گرم شرکت MMK در دو هفته گذشته 13 دلار بر تن افزایش داشت و به 555 دلار بر تن سی اف آر انزلی رسید که علت آن روند صعودی در بازار جهانی است. به علت افزایش قیمت پیشنهادی عرضه کنندگان در نیمه دوم ژوئیه (افزایش 50 دلار بر تن ماهیانه)، خریدران در ایران دست به ذخیره سازی در بازار محلی کردند و در حال حاضر علاقه کمی به واردات نشان می دهند. به گفته یک تاجر ((قیمت های MMK مناسب باشد یا خیر، در حال حاضر ما مجبور به پر کردن انبارهایمان نیستیم)). همچنین در دو هفته گذشته قیمت پیشنهادی کویل نورد سرد MMK با افزایش 7 تا 13 دلار بر تنی، به 602 دلار بر تن سی اف آر رسیده است.
در حال حاضر قیمت های پیشنهادی کمتر سوراستال برای کویل نورد گرم سبب جلب توجه خریداران ایرانی به این شرکت فولاد سازی شده است. این هفته چند محموله کوچک کویل 2 میلی متری به قیمت 534 دلار بر تن سی اف آر رزرو شد. آرسلور میتال نیز اعلام کرده محصولات خود را تا آخر سپتامبر فروخته است و به همین دلیل پیشنهادی در ایران ندارد.
شرکت فولاد مبارکه تا انتهای ژوئیه 116931 تن کویل نورد گرم، 51589 تن کویل نورد سرد و 7726 تن کویل گالوانیزه گرم را در بورس کالای ایران فروخته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه