پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

افزایش قیمت محصولات تخت صادراتی آمریکای لاتین، با توجه افزایش تقاضا

شناسه : 3842 01 شهریور 1396 - 9:23

 قیمت صادرات کویل نورد گرم (HRC) و کویل نورد سرد (CRC) از آمریکای لاتین در اواخر هفته گذشته افزایش یافت، زیرا تولیدکنندگان در طول رشد قیمت جهانی فولاد، با پیشنهادات و تقاضای بیشتری مواجه بودند.

پ
پ

پیشنهادات HRC از برزیل در سایر کشورهای آمریکای جنوبی با قیمت های بالغ بر 560 دلار در هر تن فوب، عمدتا در ساحل اقیانوس آرام، گزارش شده است. به گفته منابع، این قیمت با بازار فعلی مطابقت دارد، زیرا پیشنهادات از چین و روسیه به آمریکای جنوبی به حدود 600 دلار در هر تن CFR رسید. در نتیجه، ارزیابی قیمت هفتگی متال بولتن از صادرات HRC آمریکای لاتین در روز جمعه 18 اوت، از 530 تا 550 دلار در هر تن فوب در هفته گذشته، به 555-560 دلار در هر تن رسید.

در همین حال، آخرین پیشنهادات CRC از برزیل برای تحویل در ماه دسامبر و ژانویه در حدود 590-595 دلار به ازای هر تن FOB، به طور عمده به اروپا، با  توجه به شایعاتی که در مورد پیشنهادات بود، 580-585 دلار در هر تن FOB گزارش شده است. با این حال، تا کنون هیچ معامله ای انجام نشده است.

ارزیابی قیمت هفتگی متال بولتن در روز جمعه 18 اوت از کویل نورد سرد CRC صادراتی آمریکای لاتین به این صورت بوده که این محصول با قیمت 550 تا 590 دلار در هرتن فوب بفروش رسیده که نسبت به هفته گذشته که 560 تا 585 دلار در هر تن فوب بود، افزایش داشته است.

 

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581