به گزارش آرتان پرس، اسماعیل صادقی اظهار داشت: برای تکمیل بخش ریختهگری پیوسته مجتمع صنعتی فولاد اسفراین حدود ۳۰ میلیون یورو اعتبار ارزی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هزینه و برای ۱۲۰ نفر نیروی جدید نیز در این بخش ایجاد اشتغال شد.
*** سرمایه گذاری ۹۴ میلیون یورویی
وی افزود: طرح توسعه مجتمع فولاد آلیاژی اسفراین که با هشت زیرمجموعه با سرمایهگذاری ۹۴ میلیون یورو از سال ۸۶ وارد فاز اجرایی شده بود، با روی کار آمدن دولت یازدهم و دوازدهم با وجود تنگنای مالی و تحریم ظالمانه، بخشهای اصلی آن با سرمایهگذاری حدود ۶۰ میلیون یورویی پیش از این مورد بهرهبرداری قرار گرفت و بخش ریختهگری پیوسته نیز پس از ۱۳ سال به زودی به طور رسمی مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
مجری طرح تکمیلی مجتمع صنعتی فولاد اسفراین بیان کرد: تولید محصولات به روش ریخته گری پیوسته در این مجتمع صنعتی در ۶ سایز از ۲۵۰ میلیمتر تا ۶۳۰ میلیمتر و انواع گریدهای مختلف برای بهرهگیری در صنایع معدنی، نیروگاهی و خودرویی مورد استفاده قرار میگیرد و تولید فولاد آلیاژی در این سطح در خاورمیانه نیز بیسابقه است.
*** ظرفیت تولیدی بخش ریختهگری پیوسته
صادقی ظرفیت تولیدی بخش ریختهگری پیوسته را در یک نوع محصول و مطابق با استانداردهای شرکت سازنده سالانه حدود ۴۳۸ هزار تن میرسد.
وی افزایش سرعت در تولید و یکپارچگی محصول، کاهش ضایعات و بالا بودن راندمان کاری و استفاده از توان کارشناسان داخلی را از مزیتهای این بخش اعلام کرد.
مجری طرح تکمیلی مجتمع صنعتی فولاد اسفراین دلیل تاخیر در تکمیل این بخش را علاوه بر تحریم ناشی از بیماری کرونا و محدودیتهای حضور کارشناسان خارجی برای راهاندازی اعلام و خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از طرح تکمیلی مجتمع فولاد اسفراین ظرفیت تولید در این واحد صنعتی از ۱۲۰ هزار تن فعلی به ۱۸۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
بر اساس گزارشی از ایرنا، مجتمع صنعتی فولاد اسفراین از شرکتهای زیر پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و بزرگترین تولیدکننده قطعات و مقاطع فولاد آلیاژی در خاورمیانه است که امکان ساخت ۱۴۰ گونه فولاد آلیاژی را دارد و این مجتمع صنعتی به عنوان بزرگترین تولیدکننده قطعات و مقاطع فورج و ریختهگری سنگین و فوق سنگین فولاد آلیاژی، با داشتن متخصصان توانمند و فناوری پیشرفته، توانایی رفع نیازهای راهبردی صنایع کشور در بخش های نفت و گاز، نیروگاهی، کشتیسازی و ماشینسازی، ریلی و صنایع معدن و فولاد را دارد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد مرکز خراسان شمالی قرار دارد که به دلیل برخورداری از دو مجتمع بزرگ و مهم صنعتی فولاد و لولهگستر، قطب صنایع بزرگ استان خراسان شمالی محسوب میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه