قیمت داخلی میلگرد چین در روز سه شنبه ۶ آوریل به شدت افزایش یافت و در میان خوش بینی نسبت به چشم انداز تقاضا در ماه آینده به بالاترین سطح خود از آگوست ۲۰۰۸ رسید.
*** میلگرد داخلی چین
چین شرقی (شانگهای): ۵،۰۵۰-۵،۰۹۰ یوان (۷۷۱-۷۷۷ دلار) به ازای هر تن ، افزایش ۱۰۰-۱۲۰ یوان در هر تن
قیمت های روز سه شنبه بالاترین قیمت از ۲۹ آگوست ۲۰۰۸ است که میلگرد داخلی در چین ۴،۹۶۰-۵،۲۵۰ یوان در هر تن بود. فعالان بازار اظهار داشتند که انتظار دارند تقاضای زیادی برای میلگرد از بخش ساختمانی در ماه آوریل داشته باشد. زیرا هوا در اکثر مناطق چین معتدل است. کارخانه های تولید میلگرد چین مجبور شده اند پس از بازرسی های زیست محیطی توسط وزارت محیط زیست چین (MEE) میزان انتشار گازهای گلخانه ای خود را کاهش دهند که منجر به کاهش میزان تولید شده است. منابع گفتند قیمت بالای بیلت فولادی نیز در افزایش هزینه های تولید نقش داشته است.
*** زمزمه های بازار
یک تاجر مستقر در تانگشان گفت: “برخی از کارخانه های تانگشان سرعت خرید بیلت را کاهش دادند. زیرا سود محدود است. حتی برخی از آن ها ضرر می کنند. بنابراین ممکن است افزایش قیمت بیلت به همان سرعتی که در ماه مارس افزایش یافت، دشوار باشد.”
*** معاملات بیلت
بیلت از ساعت ۳ بعد از ظهر با احتساب مالیات بر ارزش افزوده در تانگشان با ۵،۰۴۰ یوان در هر تن معامله شد که نسبت به جمعه گذشته ۸۰ یوان در هر تن افزایش داشت.
*** معاملات آتی میلگرد چین
معاملات آتی میلگرد چین اکتبر در روز سه شنبه با ۵۱۴۷ یوان در هر تن بسته شد ، در حالی که ۲۸ یوان در هر تن نسبت به ۵۱۱۹ یوان در هر تن روز قبل افزایش داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه