منابع در روز جمعه 24 نوامبر به متال بولتن گفتند، قیمت داخلی میلگرد در لهستان در این هفته تا حدودی پایدار بوده است؛ اگرچه فشار واردات هم چنان باقی است. ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای میلگرد 12 میلیمتری درجه B500B لهستان 2250 تا 2300 زلوتی(632 تا 646 دلار) در هر تن بود که در مقایسه با هفته قبل که 2250 تا 2305 زلوتی در هر تن بوده است؛ کمی کاهش داشته است.
سه منبع اصلی این کشور – Celsa Huta Ostrowiec، ArcelorMittal ورشو و CMC Zawiercie – این مواد را در معادن 2280-2315 زلوتی در هر تن CPT و با هزینه های متوسط حمل و نقل حدود 10-30 زلوتی در هر تن ارائه کرده اند. یک معامله گر گفت: پیشنهادات از کشورهای مستقل مشترک المنافع قیمتها در لهستان را مورد تهدید قرار می دهند. حتی با حمل و نقل اضافی، هزینه های واردات همچنان رقابتی است.
فولاد ساز روسی NLMK Kaluga و فولاد ساز بلاروسی BMZ به بازار لهستان بازگشتند و میلگرد را با مبلغ 485 یورو(571 دلار) به ازای هر تن عرضه کردند. فولاد ساز بلاروسی BMZ تنها در هفته گذشته محصول میلگرد دسامبر خود را ارائه داد، اما مواد باید از طریق تقسیم لهستانی ارائه شود؛ بنابراین قیمت ها براساس منابع بازار شمال عوارض نیز می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه