پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

گزارش روزانه قراضه/ کارخانه های ترکیه یک بار دیگر محموله برای ماه فوریه بارگیری می کنند

شناسه : 6353 21 دی 1396 - 8:47

کارخانجات فولاد ترکیه در روز سه شنبه 9 ژانویه به رزرو قراضه های وارداتی از دریای بالتیک ادامه دادند و با توجه به شرایط سنگین زمستانی، بازار ایالات متحده هنوز آرام بود.

پ
پ

کارخانجات فولاد ترکیه در روز سه شنبه 9 ژانویه به رزرو قراضه های وارداتی از دریای بالتیک ادامه دادند و با توجه به شرایط سنگین زمستانی، بازار ایالات متحده هنوز آرام بود. یک کارخانه فولاد در منطقه اسکندرون یک محموله بار حمل و نقل دریایی بالتیک را که شامل 24000 تن از HMS 1&2 (80:20) بود؛ با قیمت 374 دلار در هر تن و 5000 تن پاداش با قیمت 384 دلار برای هر تن و 1000 تن ریل راه آهن با قیمت 389 دلار برای هر تن cfr رزرو کرد.

این در مقایسه با محموله دریایی بالتیک که در 8 ژانویه فروخته شد و قیمت 376 دلار برای هر تن cfr برای HMS 1 و 2 (80:20) به میزان 2 دلار در هر تن کاهش یافت. با این حال، منابع بازار به کاهش قیمت ها اشاره ای نکردند. یک منبع ترکیه ای گفت: قیمت ها همچنان ثابت است. از آنجا که برف سنگین وجود دارد، ایالات متحده از بازارهای دریای عمیق خارج است. من فکر می کنم که قیمت ها به زودی کاهش پیدا نخواهد کرد.

شاخص روزانه متال بولتن برای HMS 1&2 (80:20) اروپای شمالی نزدیک به 366.20 دلار در هر تن cfr بود که 2 دلار در هر تن کاهش را نشان می دهد. شاخص روزانه برای ضایعات ایالات متحده در تاریخ 7 ژانویه 376.50 دلار برای هر تن cfr رسید که 2.35 دلار در هر تن کاهش داشته است.

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581