جمعه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۴ 19 شعبان 1447 Friday, 6 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اسفند ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
    « بهمن   فروردین »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    با توجه به تصمیم بانک مرکزی ترکیه؛

    بازار قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه آرام شد

    شناسه : 63559 25 اسفند 1400 - 13:00 منبع : متال بولتن
    با توجه به اینکه بیشتر کارخانه ها منتظر تصمیم بانک مرکزی ترکیه در مورد نرخ بهره در 17 مارس بودند، قیمت قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه ثابت ماند.
    بازار قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه آرام شد
    پ
    پ

    با توجه به اینکه بیشتر کارخانه ها منتظر تصمیم بانک مرکزی ترکیه در مورد نرخ بهره در ۱۷ مارس بودند، قیمت قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه ثابت ماند.

    * قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه

    به گزارش آرتان پرس و به نقل از متال بولتن، کارخانه‌ های فولادی ترکیه در ابتدای هفته پس از توافق بر سر تعدادی از معاملات در بازارهای واردات قراضه فولادی دریایی، در آرامش بودند.

    فعالان بازار اعلام کردند آخرین معاملات انجام شده برای قراضه فولادی دریایی وارداتی ترکیه در پایان هفته گذشته شنیده شد.

    به نقل از معامله گران بازار، یک کارخانه فولادی مستقر در منطقه مرمره در روز دوشنبه (۱۴ مارس) یک محموله قراضه فولادی دریایی در بریتانیا را رزرو کرد. این محموله شامل ۱۵۰۰۰ تن قراضه فولادی خرد شده به قیمت ۶۷۵ دلار در هر تن و ۱۰۰۰۰ تن busheling به قیمت ۷۲۳ دلار در هر تن cfr بود.

    تحلیل گران بازار اعلام کردند یک تولید کننده محصولات فولادی مستقر در منطقه ازمیر در روز دوشنبه یک محموله قراضه فولادی اروپایی نوع HMS 1&2 (80:20) را به قیمت ۶۴۰ دلار در هر تن cfr رزرو کرد.

    همچنین به نقل از منابع خبری، یک کارخانه فولادی مستقر در منطقه اسکندرون نیز یک محموله اروپایی شامل قراضه فولادی نوع HMS 1&2 (80:20) و قراضه فولادی خرد شده را در روز دوشنبه (۱۴ مارس) رزرو کرد. بررسی ها نشان داد قراضه فولادی نوع HMS 1&2 (80:20) به قیمت ۶۴۵ دلار در هر تن و قراضه فولادی خرد شده به قیمت ۶۸۵ دلار در هر تن cfr رزرو شده است.

    * بازار قراضه ترکیه بی سر و صدا پیش می رود

    در این میان متال بولتن اعلام کرد معامله دیگری برای قراضه فولادی از هفته گذشته در روز دوشنبه منتشر شد. کارخانه فولادی مستقر در منطقه مرمره همچنین یک محموله اروپایی را رزرو کرد که شامل ۲۵۰۰۰ تن قراضه فولادی نوع HMS 1&2 (80:20)، ۵۰۰۰ تن قراضه خرد شده، ۵۰۰۰ تن قراضه ساختاری (P&S)، ۵۰۰۰ تن busheling  و ۲۰۰۰ تن rails  بود. باید توجه داشت که قیمت متوسط برای این محموله ​​۶۴۵ دلار در هر تن cfr گزارش شد.

    منابع خبری اعلام کردند که این معامله در تاریخ ۱۰ یا ۱۱ مارس انجام شده است.

    یک منبع کارخانه مستقر در ترکیه در مورد اوضاع بازار در هفته گذشته اظهار کرد:

    این هفته کاری بی سر و صدا آغاز شد و اکثر کارخانه ها منتظر تصمیم بانک مرکزی ترکیه در مورد نرخ بهره در ۱۷ مارس بودند. انتظار می رود این تصمیم مستقیما بر نرخ مبادله دلار – لیر و بنابراین قیمت فولاد تاثیر بگذارد.

    وی در ادامه تصریح کرد:

    بیشتر کارخانه‌ها ترجیح می ‌دهند قبل از رزرو قراضه فولادی جدید تا جلسه بانک مرکزی صبر کنند، بنابراین ممکن است بازار تا آخر این هفته به طور کلی کند باشد.

    فعالان بازار اعلام کردند بانک مرکزی ترکیه در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۱، نرخ رپو یک هفته ‌ای را ۵۰۰ واحد پایه کاهش داد و به ۱۴ درصد رساند که این امر باعث شد ارزش پول این کشور به پایین ‌ترین حد خود برسد. این در حالی است که بانک مرکزی از ابتدای سال نرخ بهره را ثابت نگه داشته است. از طرفی باید توجه داشت که جنگ در اوکراین باعث تضعیف بیشتر پول این کشور شده است.

    به گزارش Oanda.com، لیر ترکیه در تاریخ ۱۴ مارس با ارزش ۱۴.۸۳۴ لیر به ۱ دلار داد و ستد شد. این در حالی است که لیر ترکیه در ۷ مارس با ارزش ۱۴.۲۴۲ لیر به ۱ دلار و در ۱ مارس با ارزش ۱۳.۹۳۶ لیر به یک دلار معامله شد.

    به نقل از منابع خبری، زیان اخیر لیر منجر به افزایش قیمت فولاد بلند نهایی در بازار داخلی شده است، زیرا کارخانه‌ های مستقر در ترکیه مواد خام وارداتی را قبل از فروش فولاد طویل به بازار داخلی با ارز محلی به دلار پرداخت می ‌کنند.

    * قیمت میلگرد داخلی ترکیه در حال افزایش

    ارزیابی قیمت فست مارکت نشان داد قیمت میلگرد فولادی داخلی ترکیه در روز پنج شنبه (۱۰ مارس) در محدوده ۱۵۹۰۰ – ۱۶۴۰۰ لیر (۱۰۷۲ – ۱۱۰۶ دلار) در هر تن exw ترکیه بود. این در حالی است که منابع خبری اعلام کردند قیمت این محصول نسبت به هفته قبل که در محدوده ۱۳۶۰۰ تا ۱۵۲۵۰ لیر در هر تن بود افزایش یافته است. باید توجه داشت که قیمت اعلام شده شامل ۱۸ درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد.

    در نتیجه عدم فعالیت معاملاتی، شاخص‌ های قراضه فولادی روزانه در ابتدای هفته منتهی به روز دوشنبه (۱۴ مارس) ثابت ماندند.

    طبق ارزیابی روزانه متال بولتن، شاخص قراضه فولادی نوع HMS 1&2 (مخلوط ۸۰:۲۰) وارداتی با مبدا اروپای شمالی در روز دوشنبه (۱۴ مارس) در محدوده ۶۵۱.۶۲ دلار در هر تن cfr ترکیه قیمت گذاری شد. این در حالی است که قیمت این محصول نسبت به روز جمعه بدون تغییر بوده است.

    ارزیابی روزانه فست مارکت نشان داد قیمت قراضه فولادی وارداتی نوع HMS 1&2 (80:20 مخلوط) با مبدا ایالات متحده در روز دوشنبه در محدوده ۶۵۸.۲۴ دلار در هر تن cfr ترکیه شنیده شد. این در حالی است که قیمت این محصول نسبت به روز قبل ثابت بود. این قیمت ها باعث شد پرمیوم قراضه فولادی با مبدا ایالات متحده ۶.۶۲ دلار در هر تن بیش از قراضه فولادی با مبدا اروپا باشد.

    * میانگین قیمت قراضه فولادی در ماه های گذشته

    ارزیابی فعالان بازار نشان داد میانگین قیمت قراضه فولادی وارداتی به ترکیه با مبدا ایالات متحده در ماه دسامبر برابر ۴۷۲.۵۷، در ماه ژانویه برابر ۴۶۵.۰۵ و در ماه فوریه برابر ۵۱۶.۴۱  دلار در هر تن cfr ترکیه بود که در روز دوشنبه (۱۴ مارس) به ۶۵۸.۲۴ دلار در هر تن cfr ترکیه رسید. 

    به گزارش آرتان پرس، تحلیل گران بازار خبر دادند که میانگین قیمت قراضه فولادی وارداتی به ترکیه با مبدا اروپای شمالی در ماه دسامبر برابر ۴۶۴.۶، در ماه ژانویه برابر ۴۵۶.۶۲ و در ماه فوریه برابر ۵۰۸.۶ دلار در هر تن cfr ترکیه بود که در روز دوشنبه (۱۴ مارس) به ۶۵۱.۶۲ دلار در هر تن cfr ترکیه رسید. 

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.