سه‌شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ 19 ربيع أول 1448 Tuesday, 1 September , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

اچ ار سی چین: قیمت های داخلی کاهش می یابد

شناسه : 6375 23 دی 1396 - 7:34

قیمت های چین برای کویل نورد گرم شده در روز پنجشنبه مصادف 11 ژانویه درمیان تمایل خرید میان خریداران پایین، کاهش یافت.

پ
پ

 بازار داخلی
شرق چین (شانگهای): 4.220-4.260 یوان (648-654 دلار) در هر تن، 20 بوان در هر تن کاهش داشته است
شمال چین (تیانجینگ): 4.030-4.050 یوان در هر تن، کاهش 10-20 یوان در هر تن
مطابق با اعضای بازار، قیمت های لحظه ای  پیرو کاهش اتی اچ ار سی در طول روز کاهش یافت.
با توجه به اخرین اطلاعات منتشر شده توسط یک از ارائه دهندگان اطلاعات صنعت، سطح موجودی بازار در طول هفته گذشته در مقایسه با تقاضای پایین دست افزایش یافته است.
منابع اعلام کرده اند که علاقه خرید بسیاری در بین خریداران وجود دارد این علاقه ناشی از چشم انداز افزایشی برای بازار در پیش بینی خروجی بالاتر و در نتیجه افزایش سطح موجودی در کوتاه مدت است.

صادرات
شاخص اچ ار سی چینی فوب متال بولتن: 570.75 دلار در هر تن، کاهش 5 دلار در هر تن
تعداد انگشت شماری از فولادسازان پیشنهاد صادراتی خود را با کاهش 5 دلار در هر تن به 580-585 دلار در هر تن فوب  زودتر در روز ارائه دادند اما هیچ معامله ای که به سرانجام رسیده باشد شنیده نشد.
بازرگانان صادرات که با  معاملات برگشت به عقب سرو کار دارند این مسئله را در نظر گرفته اند که قیمت 575-580 دلار در هر تن فوب رنج قیمت قابل قبول برای کارخانه ها است.
همچنین انها افزودند که بازرگانان با مواد در دسترس بیشتر مایل  به دریافت سفارشات با قیمت پایین تر هستند.
 به عنوان مثال، یکی از بازرگانان صادرات شانگهایی پیشنهاد اچ ار سی به قیمت 568 دلار در هر تن فوب به بازار صادرات ارائه نمود.

چتر بازار
تحلیل کننده فولاد از شانگهای گفته است که : اگرچه  سطح موجودی اچ ار سی  رو به افزایش است در این میان افزایش خروجی و نیاز ضعیف، بنیان های حمایت – نیاز به اندازه ی فولاد طویل انقدر بد نمی باشد. به همین دلیل در بازا اچ ار سی در اواخر نوسان کمی وجود دارد. هرچند، او هیچ چشم انداز مثبت کوتاه مدت برای قیمت اچ ار سی ندارد.
 
مبادلات اینده شانگهای
بیشتر قراردادهای اینده معاملات ماه می اچ ار سی به قیمت 3.874 یوان برای هر تن در روز پنچ شنبه بسته شد که به میزان 6 یوان در هر تن از روز چهارشنبه کاهش داشت.

منبع: متال بولتن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.