پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ثبات قیمت واردات فولاد تخت آمریکای جنوبی

شناسه : 6980 17 بهمن 1396 - 15:09

قیمت واردات فولاد تخت در بازار آمریکای جنوبی بدون تغییر برای هفته دوم در 2 فوریه باقی ماند. معامله های کمی در این مدت صورت گرفت.

پ
پ

قیمت هفتگی ارئه شده توسط متال بولتن برای کویل های نورد گرم به مقصد آمریکای جنوبی در روز جمعه نسبت به هفته گذشته ثابت بود. قیمت آن 610 الی 615 دلار به ازای هر تن سی اف آر بود، در حالیکه قمت واردات کویل های نورد سرد در 650 الی 660 دلار به ازای هر تن سی اف آر ثابت بود.

در همین مقایسه، ارزیابی هفتگی قیمت متال بولتن برای واردات کویل های گالوانیزه بون تغییر در قیمت 715 الی 720دلار به ازای هر تن سی اف آر بود. در حالیکه قیمت واردات صفحات سنگین در 600 الی 610 دلار به ازای هر تن سی اف آر باقی ماند.

در شیلی، یک معامله که شامل کویل های نورد سرد چینی بود، 650 دلار به ازای هر تن سی اف آر شنیده شد.

یک تاجر در همین باره گفت:” مذاکرات در 655 دلار به ازای هر تن سی اف آر شروع شد، اما ما توانستیم 5 دلار به ازای هر تن تخفیف بگیریم.”

همان مواد به کلمبیا با قیمت 660 دلار به ازای هر تن سی اف آر پیشنهاد شده بود.

در همین حال، کویل های گالوانیزه از چین با قیمت 715 دلار به ازای هر تن سی اف آر به شیلی و 720 دلار به کلمبیا پیشهاد شده بود.

این هفته در بخش کویل های نورد گرم و صفحات سنگین معامله ای صورت نگرفت.

یک منبع محلی در این باره گفت:” قیمت واردات کویل های نورد گرم در برزیل 600 الی 610 دلار به ازای هر تن ی اف آر بود. اما واردات از لحاظ اقتصادی با توجه به قیمت داخی قابل اعتماد نیستند.”

سهامداران بازار در آمریکای جنوبی انتظار دارند تعدادی از معاملات واردات هفته آتی، با توجه به نزدیکی تعطیلات سال جدید در چین، معاملات سودمندی باشند.

یک منبع دیگری گفت:” قیمت فولاد معمولا بعد از وقفه در چین افزایش می یابد.”

منبع: متال بولتن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581