چهارشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۲ 24 جماد أول 1445 Wednesday, 6 December , 2023 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۴۰۱
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    ادامه رکود قیمت میلگرد فولادی صادراتی ترکیه

    شناسه : 72114 23 آبان 1401 - 14:00
    با توجه به کاهش تقاضا، قیمت میلگرد فولادی صادراتی ترکیه به رکود خود ادامه داد و افت قیمت قراضه فولادی نیز شتاب بیشتری گرفت.
    ادامه رکود قیمت میلگرد فولادی صادراتی ترکیه
    پ
    پ

    با توجه به کاهش تقاضا، قیمت میلگرد فولادی صادراتی ترکیه به رکود خود ادامه داد و افت قیمت قراضه فولادی نیز شتاب بیشتری گرفت.

    * بررسی بازار میلگرد فولادی صادراتی ترکیه

    به گزارش آرتان پرس و به نقل از kallanish، تولید کنندگان میلگرد فولادی مستقر در ترکیه در میان تقاضای ضعیف به کاهش قیمت خود ادامه می دهند. با این حال باید توجه داشت که قیمت‌ های پایین ‌تر میلگرد فولادی هنوز در عرصه جهانی غیررقابتی هستند و باعث بهبود فروش محصولات صادراتی ترکیه نمی‌ شوند.

    فعالان بازار اعلام کردند در روز پنج ‌شنبه (۱۰ نوامبر)، پیشنهادات صادراتی برای میلگرد فولادی تولید شده در کارخانه‌ های فولادی ترکیه عمدتاً در محدوده ۶۳۵ تا ۶۴۰ دلار به ازای هر تن فوب وزن واقعی ترکیه بود. این در حالی است که قیمت این محصول نسبت به هفته قبل که در محدوده ۶۴۰ تا ۶۵۰ دلار در هر تن بود کاهش یافته است. در همین حال باید توجه داشت که پیشنهادات شنیده شده برای کلاف میلگرد فولادی صادراتی ترکیه در روز پنج شنبه در محدوده ۶۴۵ تا ۶۶۰ دلار در هر تن فوب ترکیه بود.

    به نقل از چندین منبع خبری تقاضا در بازارهای صادراتی ترکیه تقریباً صفر است و قیمت های بالاتر ترکیه نسبت به رقبا در جذب تقاضای محدود موجود ناکام مانده است.

    تحلیل گران بازار در روز پنج ‌شنبه (۱۰ نوامبر) گزارش دادند به نظر می رسد که ترکیه تنها به بازارهای اصلی خود یعنی اسرائیل و یمن خدمات می دهد. اما در مورد فروش میلگرد فولادی ترکیه در این مقاصد هنوز ابهاماتی وجود دارد، هرچند که حجم محموله های میلگرد فولاید صادراتی از ترکیه به این مناطق نسبت به سال های گذشته بسیار کم است.

    در این میان منابع خبری اعلام کردند یک کارخانه فولادی مستقر در غرب ترکیه در هفته منتهی به روز یک شنبه (۱۳ نوامبر)  20000 تن میلگرد فولادی را به اسرائیل به قیمت ۶۹۰ دلار در هر تن Cfr فروخت. با این حال، قیمت های پیشنهادی برای میلگرد فولادی صادراتی ترکیه از طرف خریداران مستقر در اسرائیل در هفته آینده بالاتر از ۶۷۵ تا ۶۸۰ دلار در هر تن Cfr نخواهد بود. باید توجه داشت که قیمت اعلام شده معادل قیمت زیر ۶۳۰ دلار در هر تن فوب ترکیه می باشد.

    یک کارخانه فولادی مستقر در ترکیه به کالانیش گفت:

    تجارت میلگرد فولادی در بازار جهانی کند شده است. حتی اگر قیمت‌ خودمان را کاهش دهیم، فکر نمی ‌کنم بتواند به افزایش استفاده از ظرفیت تولید کمک کند.

    یکی دیگر از تولید کنندگان مستقر در ترکیه اظهار کرد:

    قیمت میلگرد فولادی صادراتی ترکیه دیگر معیاری در بازار جهانی به شمار نمی آید. در نتیجه با توجه به هزینه های فعلی تولید، ما به شدت تحت فشار هستیم. بنابراین این صنعت به انگیزه های فوری برای افزایش تولید نیاز دارد.

    تحلیل گران بازار در روز یک شنبه (۱۳ نوامبر)  اعلام کردند تولید کنندگان محصولات فولادی طویل ترکیه انتظار دارند حداقل برای ۳ تا ۴ ماه شاهد شرایط چالش برانگیز بازار باشند مگر اینکه نوعی مشوق دولتی برای کمک به هزینه ها، تحریک تقاضای محلی یا تشویق صادرات ارائه شود.

    بررسی ها نشان داد تقاضای داخلی میلگرد فولادی در ترکیه که مدتی است بازار را به حرکت درآورده بود، در روز پنج شنبه (۱۰ نوامبر) بسیار ضعیف بود. در نتیجه پیشنهادات کارخانه های داخلی ترکیه برای قیمت میلگرد فولادی در بازار داخلی عمدتاً بین ۶۳۰ تا ۶۴۰ دلار در هر تن ex-works است.

    به نقل از چندین منبع خبری، کارخانه ‌های فولادی ترکیه که برای کاهش هزینه‌ های تولید خود بر قیمت ‌ضایعات آهن سبک و سنگین فشار می‌ آوردند، به افت قیمت دست یافته ‌اند.

    * بررسی محموله های قراضه فولادی رزرو شده

    فعالان بازار گزارش دادند در هفته منتهی به روز پنج شنبه (۱۰ نوامبر) چندین رزرو برای قراضه فولادی در ترکیه شنیده شد. تأیید شده است که یک کارخانه غربی مستقر در ترکیه قراضه فولادی نوع HMS 1&2 با منشاء ایالات متحده را در ساعت ۸:۲۰ روز دوشنبه ( ۷ نوامبر) با قیمت ۳۴۴ دلار در هر تن و قراصه فولادی خرد شده را با قیمت ۳۵۹ دلار در هر تن cfr  ترکیه برای محموله های مربوط به ماه دسامبر رزرو کرده است.

    همچنین بررسی ها نشان داد یکی دیگر از کارخانه های مستقر در غرب ترکیه در روز چهارشنبه (۹ نوامبر) محموله ای با مبدا کرواسی که شامل ۲۰۰۰۰ تن قراصه فولادی نوع HMS 1&2 80:20 و ۵۰۰۰ تن قراضه فولادی خرد شده بود رزرو کرد. باید توجه داشت که این کارخانه قراضه فولادی نوع HMS 1&2  را به قیمت ۳۲۵ دلار در تن و قراضه فولادی خرد شده را به قیمت ۳۴۰ دلار در هر تن cfr ترکیه رزرو کرد.

    به نقل از کالانیش، شنیده می شود که محموله دیگری از قراضه فولادی نوع HMS 1&2 با مبدا بالتیک با قیمت ۳۴۰ دلار در تن CFR ترکیه رزرو شده است، اگرچه هنوز این خبر تایید نشده است. در همین حال، آخرین رزرو مربوط به قراضه فولادی دریایی از رومانی بود که با قیمت ۳۱۵ دلار در هر تن در مرمره انجام شد.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.

    /**/