سه‌شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ 19 ربيع أول 1448 Tuesday, 1 September , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ابراز تمایل اروپا برای پیوستن ایران به کریدور گاز جنوب

شناسه : 7248 28 بهمن 1396 - 16:19

به گزارش ایرنا، معاون کمیسیون اروپایی در حوزه انرژی از آمادگی اتحادیه اروپا برای مذاکره درباره پیوستن ایران به خط لوله کریدور گاز جنوب خبرداد.

پ
پ

به گزارش شنبه تارنمای وزارت نفت از خبرگزاری «آ.پی.آ» جمهوری آذربایجان، «ماروس سفکویچ» در نشست خبری مربوط به چهارمین نشست وزارتی شورای مشاوره‌ای کریدور گاز جنوب اعلام کرد: اتحادیه اروپا خواهان پیوستن کشورهای دارای ذخایر غنی گاز به این طرح است.
وی افزود: همه گزینه‌ها در این زمینه در نظر گرفته شده‌اند و ما آماده مذاکره با همه شریکان کریدور گاز جنوب درباره پیوستن ایران به این طرح هستیم.
معاون کمیسیون اروپایی در حوزه انرژی گفت: مهم است که کریدور گاز جنوب، اروپا را به کشورهای دارای منابع غنی گاز متصل کند و ما خواهان مشارکت خریداران و عرضه‌کنندگان جدید در این طرح هستیم.
سفکویچ گفت: در این نشست‌ها، مذاکراتی با ترکمنستان و ایران انجام شده است.
وی یادآوری کرد: ایران خواهان انتقال نفت خام است و برای این هدف، خطوط لوله و زیرساخت‌ها باید در ایران ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، طرح ‘کریدور گاز جنوب’ قرار است با هموار کردن موانع ترانزیتی و جلب همکاری کشورهای منطقه گاز جمهوری آذربایجان را از مسیر گرجستان و ترکیه به اتحادیه اروپا برساند.
ایران اکنون با تولید روزانه بیش از 800 میلیون مترمکعب گاز، با مازاد تولید گاز روبروست و تمایل دارد در صورت فراهم شدن شرایط مناسب مانند قیمت، به اروپا نیز گاز صادر کند.
متنوع سازی مقصدها و شریکان صادراتی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و امسال نیز (1396) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.