یکشنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۵ 3 ربيع أول 1448 Sunday, 16 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
آرتان پرس گزارش می دهد:

پرداخت هزینه سنگین کشورهای اروپایی برای مقابله با بحران انرژی

شناسه : 72508 10 آذر 1401 - 9:00
با توجه به کمبود منابع گاز و افزایش شدید قیمت آن، کشورهای اتحادیه اروپا بیش از 600 میلیارد یورو برای مقابله با بحران انرژی هزینه کرده اند.
پرداخت هزینه سنگین کشورهای اروپایی برای مقابله با بحران انرژی
پ
پ

با توجه به کمبود منابع گاز و افزایش شدید قیمت آن، کشورهای اتحادیه اروپا بیش از 600 میلیارد یورو برای مقابله با بحران انرژی هزینه کرده اند.

* بررسی تصمیمات کشورهای اتحادیه اروپا برای مقابله با بحران انرژی

به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، مرکز تحلیلی Bruegel  در روز چهارشنبه (30 نوامبر) گزارش داد از سپتامبر 2021، کشورهای اتحادیه اروپا حدود 600 میلیارد یورو برای مبارزه با بحران انرژی و محافظت از مصرف کنندگان در برابر افزایش قیمت ها اختصاص داده اند.

فعالان بازار در روز چهارشنبه (30 نوامبر) اعلام کردند در ماه اکتبر 2022 کل مبلغ هزینه شده برای مبارزه با بحران انرژی در کشورهای اتحادیه اروپا 50 میلیارد یورو افزایش یافته است. علاوه بر این بررسی ها نشان داد بریتانیا و نروژ 105 میلیارد یورو به این اهداف اختصاص داده اند.

بر اساس گزارش Bruegel و بلومبرگ، در حال حاضر آلمان بیش از 262 میلیارد یورو، ایتالیا 90.7 میلیارد یورو، فرانسه 69.2 میلیارد یورو و اسپانیا 38.5 میلیارد یورو برای حمایت از انرژی اختصاص داده است.

تحلیل گران بازار در روز چهارشنبه (30 نوامبر) اعلام کردند انتظار می رود که قیمت انرژی در اروپا برای مدت طولانی بالا باقی بماند، بنابراین ممکن است مشکلات برای بودجه کشورها افزایش یابد. علاوه بر این باید توجه داشت که اگر کشورهایی که توانایی مالی بیشتری دارند، از صنایع خود حمایت بیشتری کنند، خطر تکه تکه شدن در بازار اروپا را نیز عمیق ‌تر می‌ کند.

به نقل از چندین منبع خبری در چنین شرایطی، اتحادیه اروپا باید در مورد گروهی از اقدامات برای مهار پیامدهای قیمت های بالای گاز تصمیم بگیرد. باید توجه داشت که تصویب این اقدامات به حالت تعلیق درآمده، زیرا کشورها سعی کردند اختلافات مربوط به سطح نهایی قیمت را حل کنند.

در عین حال، طبق گزارش Financial Times، اگر منطقه مربوط به اتحادیه اروپا نتواند تقاضا را کاهش دهد و عرضه گاز خود را متنوع کند، بحران انرژی ممکن است سال ها ادامه یابد. پاییز گرم و پر شدن سریع انبارهای گاز اروپا در زمستان امسال امنیت انرژی اتحادیه اروپا را تقویت کرده است. با این حال، نگرانی هایی در مورد اینکه آیا منابع کافی در تابستان آینده و زمستان آینده وجود خواهد داشت ایجاد شده است.

آقای  Sid Bambawale، سخنگوی تاجر انرژی در شرکت چند ملیتی Vitol  اظهار کرد:

پر شدن کنونی تأسیسات ذخیره‌ سازی گاز ممکن است احساس کاذبی از امنیت ایجاد کند. با این حال، تحقق این امر فعلا با بحران گاز مواجه است و ایجاد چنین شرایطی برای 2 تا 3 سال آینده امکان پذیر خواهد بود.

نشریه Financial Times خاطرنشان می کند که سیاستمداران مستقر در اروپا تاکنون صدها میلیارد یورو در سال جاری برای اطمینان از پر شدن انبارها و حمایت از خانواده ها و مشاغل هزینه کرده اند، اما این مشکلات احتمالاً در سال 2023 ادامه خواهد داشت.

آقای Russell Hardy مدیر اجرایی شرکت چند ملیتی Vitol گفت:

من معتقد هستم که قیمت بنزین باید به اندازه کافی بالا بماند تا تقاضا در تابستان 2023 از سوی مصرف کنندگان صنعتی کاهش یابد. اما باید توجه داشت که این مورد خبر خوبی برای تجارت اروپایی نیست.

همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داد، آقای Paolo Gentiloni کمیسر اقتصاد اروپا هشدار داد که اگر جنگ در اوکراین پایان نیابد، مشکلات انرژی اروپا ممکن است زمستان آینده شدید تر شود. در عین حال باید توجه داشت که صنایع مصرف کننده انرژی به طور فعال تر امکان جابجایی تولید را بررسی خواهند کرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.