پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
آرتان پرس گزارش می دهد:

سرمایه گذاری ترکیه برای تولید بیلت فولادی

شناسه : 73528 27 دی 1401 - 16:00
شرکت فولادی Tufan Metalurji مستقر در ترکیه تصمیم گرفت از سال 2024 تولید بیلت فولادی را آغاز کند.
سرمایه گذاری ترکیه برای تولید بیلت فولادی
پ
پ

شرکت فولادی Tufan Metalurji مستقر در ترکیه تصمیم گرفت از سال 2024 سرمایه گذاری برای تولید بیلت فولادی را آغاز کند.

* تولید بیلت فولادی در شرکت Tufan Metalurji ترکیه

به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، وب سایت خبری Steel Orbis در روز دوشنبه (16 ژانویه) اعلام کرد شرکت فولادی Tufan Metalurji مستقر در ترکیه در نظر دارد تولید بیلت فولادی را در سال 2024 آغاز کند.

فعالان بازار در روز دوشنبه (16 ژانویه) گزارش دادند شرکت فولادی Tufan Metalurji مستقر در ترکیه قصد دارد در منطقه صنعتی سازمان یافته جیهان (استان آدان) یک کارخانه تولید کننده بیلت فولادی بسازد. باید توجه داشت که بودجه سرمایه گذاری این پروژه 17.94 میلیون دلار بوده و ظرفیت سالانه کارخانه ذوب 244.3 هزار تن بیلت فولادی در نظر گرفته شده است.  

به نقل از چندین منبع خبری در حال حاضر، وزارت محیط زیست و شهرسازی ترکیه فرآیند ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) پروژه کارخانه ذوب را آغاز کرده است . باید توجه داشت برنامه ریزی شده است که ساخت و ساز پس از دریافت EIA 13 ماه طول بکشد و در این مرحله تقریبا 55 نفر درگیر خواهند شد. بررسی ها نشان می دهد قرار است این شرکت تولید کننده بیلت فولادی در سال 2024 راه اندازی شود و محصولات آن برای بازارهای داخلی و خارجی در نظر گرفته شده است.

همانطور که مرکز GMK قبلا گزارش داده بود، در نوامبر 2022، شرکت فولادی Erdemir مستقر در ترکیه قصد خود را برای سرمایه گذاری حدود 550 میلیون دلار در ساخت کارخانه جدید برای تولید پلت سنگ آهن اعلام کرد. باید توجه داشت که تصمیم ساخت این کارخانه پس از اتمام عملیات حفاری در سایت معدن بینگل-اونیک گرفته شد. بررسی ها نشان می دهد ذخایر سنگ آهن در این معدن حدود 250 تا 300 میلیون تن است.

به نقل از برخی تاجران، شرکت فولادی Erdemir مستقر در ترکیه برآورد می کند که ظرفیت برنامه ریزی شده سالانه برای ساخت کارخانه جدید به منظور تولید پلت سنگ آهن حدود 3 میلیون تن پلت در سال باشد.

همچنین در این میان تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (16 ژانویه) اعلام کردند نرخ بهره برداری از ظرفیت فولاد ترکیه در پایان دسامبر 2022 به 50 درصد کاهش یافته است. بررسی ها نشان می دهد استفاده کلی از ظرفیت های صنعتی این کشور شامل فولاد، مس و آلومینیوم به زیر 70 درصد رسیده است. باید توجه داشت که به طور عمده، کاهش در سطح استفاده از فولاد در ترکیه به دلیل رکود مورد انتظار در اتحادیه اروپا و هزینه بالای برق رخ داده است.

GMK

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581