پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
آرتان پرس گزارش می دهد

کاهش صادرات محصولات فولادی توسط ترکیه

شناسه : 73947 11 بهمن 1401 - 13:00
با توجه به تأثیر جنگ در اوکراین، تورم، قیمت بالای انرژی و انتظار رکود جهانی، ترکیه میزان صادرات محصولات فولادی در سال 2022 را کاهش داد.
کاهش صادرات محصولات فولادی توسط ترکیه
پ
پ

با توجه به تأثیر جنگ در اوکراین، تورم، قیمت بالای انرژی و انتظار رکود جهانی، ترکیه میزان صادرات محصولات فولادی در سال 2022 را کاهش داد.

* بررسی میزان محصولات فولادی صادر شده توسط ترکیه

به گزارش آرتان پرس و به نقل از GMK، انجمن صادرکنندگان فولاد ترکیه (CIB) در روز دوشنبه (30 ژوئیه) اعلام کرد با اینکه میزان صادرات محصولات فولادی از ترکیه در سال 2022 کاهش یافته بود، اما فولادسازان ترکیه می توانند در اواسط سال 2023 دوباره وارد رقابت با سایر کشورها شوند.

فعالان بازار در روز دوشنبه (30 ژوئیه) اعلام کردند در شش ماهه اول سال 2022، صادرات محصولات فولادی از ترکیه روند صعودی را نشان داد. اما در پایان سال گذشته به دلیل تأثیر جنگ در اوکراین، تورم، قیمت بالای انرژی و انتظار رکود جهانی، میزان صادرات محصولات فولادی از این کشور کاهش یافت. به نقل از چندین منبع خبری در سال 2022، کشور ترکیه حدود 19.6 میلیون تن محصولات فولادی صادر کرد که 17.7 درصد نسبت به سال 2021 افت داشته است.

همچنین بررسی ها نشان می دهد میزان محصولات فولادی تولید شده در ترکیه در سال 2022  به 35.1 میلیون تن رسید که نسبت به سال 2021 با کاهش 12.9 درصدی همراه بوده است. به نقل از برخی فعالان بازار، صنعت فولاد کشور ترکیه در رتبه بندی صادراتی ، از رتبه سوم در سال قبل به رتبه چهارم در سال 2022 سقوط کرد.

آقای عندنان اصلان، رئیس انجمن صادرکنندگان فولاد ترکیه (CIB) اظهار کرد:

اگر بحران انرژی و کاهش تقاضا در بازارهای اصلی ترکیه مانند اروپا و آمریکا ادامه یابد، در سال 2023 تولید کنندگان محصولات فولادی مستقر در این کشور به جای افزایش آن، بر حفظ سطح فعلی تولید تمرکز خواهند کرد.

معامله گران در روز دوشنبه (30 ژوئیه) گزارش دادند انجمن صادرکنندگان فولاد ترکیه (CIB) انتظار دارد که کاهش صادرات محصولات فولادی از ترکیه تا ژوئن 2023 ادامه داشته باشد. بررسی ها نشان می دهد با توجه به کاهش تورم، افزایش مورد انتظار در تقاضای جهانی فولاد و سرمایه گذاری در انرژی، صنعت فولاد جهانی از نیمه دوم سال 2023 بهبود خواهد یافت. باید توجه داشت که پیش بینی شده در نیمه دوم سال 2023، بخش فولاد ترکیه نیز بتواند رقابت خود را در بازارهای صادراتی بازیابد.

آقای عندنان اصلان، رئیس انجمن صادرکنندگان فولاد ترکیه (CIB) همچنین گفت:

من معتقد هستم باید با واردات ارزان محصولات فولادی به ترکیه برخورد شود.

وی در ادامه تصریح کرد:

چین، فدراسیون روسیه، هند و ایران به فروش محصولات فولادی خود در این کشور با قیمت دامپینگ ادامه می دهند.

با توجه به گزارش انجمن صادرکنندگان فولاد ترکیه (CIB)، تقریبا نیمی از مصرف فولاد ترکیه از طریق واردات تامین می شود. بررسی ها نشان می دهد فولادسازان داخلی نه تنها برای افزایش ظرفیت، بلکه برای احیای پایه تولید نیز به سرمایه گذاری نیاز دارند.

همانطور که مرکز GMK قبلاً اعلام کرده بود، طبق گزارش انجمن صادرکنندگان فلزات آهنی و غیرآهنی مدیترانه (ADMİB)، سهم صنعت فولاد در کل صادرات ترکیه در سال 2022 حدود 13.9 درصد بوده که معادل 35.4 میلیارد دلار می باشد.

همچنین تحلیل گران بازار در روز دوشنبه (30 ژوئیه) گزارش دادند وزارتخانه ترکیه 16 درصد تخفیف برای مصرف کنندگان برق صنعتی در نظر گرفته است. علاوه بر این، این وزارتخانه همچنین حداکثر قیمت برق در بازار آزاد را از 4.8 هزار لیر در مگاوات ساعت به 4.2 هزار لیر در مگاوات ساعت کاهش داد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581