سه شنبه, ۲۷ آذر , ۱۴۰۳ 16 جماد ثاني 1446 Tuesday, 17 December , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    پروفیل شیاردار آلومینیومی در بازار

    شناسه : 78058 15 مرداد 1402 - 17:00

    پروفیل شیاردار یا پروفیل مهندسی از انواع پروفیل آلومینیومی موجود در بازار می باشد. این پروفیل علاوه بر اینکه در زمان طراحی و ساخت از استاندارد های جهانی تبعیت می کند، دارای تنوع وسیعی از نظر ابعاد و طراحی سازه نیز می باشد. علت نام گذاری این پروفیل ها این است که در زمان طراحی، شیارهایی در سطح مقطع دایره، مربع و یا مستطیل شکل آنها در نظر گرفته می شود

    پروفیل شیاردار آلومینیومی در بازار
    پ
    پ

    پروفیل شیاردار یا پروفیل مهندسی از انواع پروفیل آلومینیومی موجود در بازار می باشد. این پروفیل علاوه بر اینکه در زمان طراحی و ساخت از استاندارد های جهانی تبعیت می کند، دارای تنوع وسیعی از نظر ابعاد و طراحی سازه نیز می باشد. علت نام گذاری این پروفیل ها این است که در زمان طراحی، شیارهایی در سطح مقطع دایره، مربع و یا مستطیل شکل آنها در نظر گرفته می شود تا اتصال آنها به یکدیگر یا با سایر قطعات مهندسی با سهولت بیشتری صورت بگیرد.

    این پروفیل ها به دلیل تنوع بالا با انواع تیر آهن، میلگرد، نبشی، تسمه های آلومینیومی و… در صنعت های مختلفی مانند صنعت خودرو سازی، راه سازی و ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین از آنها در ساخت پروفیل فریم لس، ساخت اتصال دهنده کابل های الکتریکی، ساخت میز کار صنعتی، سیستم لوله پروفیل، سیستم های اتوماسیون، سیستم های پلکانی و سکو، ساخت محفظه ماشین آلات، سیستم های پنوماتیک، سیستم های نوار نقاله ای، محافظ میز و… استفاده می کنند. جنس این پروفیل ها از آلومینیوم می باشد و همین امر به مهندسان این امکان را می دهد تا سازه هایی با استحکام بالا و وزن کم طراحی کنند.

    انواع پروفیل شیاردار

    پروفیل آلومینیوم شیاردار در دو دسته ی پروفیل شیاردار سبک و پروفیل شیاردار سنگین دسته بندی می شوند. به طور کل منظور از پروفیل سنگین و سبک در میزان وزنی است که این پروفیل ها متناسب با اهداف مصرفی شان دارند. توجه به نوع پروفیل از نکات حائز اهمیت در زمان ساخت سازه می باشد به این دلیل که اگر در انتخاب پروفیل مناسب اشتباه شود، فرد محتمل هزینه های اضافی خواهد شد زیرا بعد از اکستروژن آلومینیوم دیگر راه برگشتی وجود ندارد. بنابراین صاحبان صنایع مختلف قبل از سفارش تولید یا خرید پروفیل شیاردار، ابتدا می‌بایست کاربرد مد نظر خود را به اطلاع کارشناسان مجموعه فروش قرار دهند تا با دریافت راهنمایی و مشاوره ‌های تخصصی، خریدی مطلوب و مقرون‌به‌صرفه را تجربه نمایند.

    نام گذاری پروفیل های شیاردار بر اساس طول و عرض مقطع شان صورت می گیرد به طور مثال پروفیل شیاردار ۲۰-۲۰ دارای سطح مقطع مربعی و با طول و عرض ۲۰ سانتی‌متر می‌باشد. به همین صورت پروفیل‌های ۴۵-۹۰، ۲۰-۴۰، ۳۰-۳۰، ۱۵-۱۲۰ و… نیز در صنعت وجود دارند که متناسب با نیاز کارفرما تولید و به فروش می رسند.

    پروفیل آلومینیومی شیاردار

    آلومینیوم ماده‌ای است که به دلیل کیفیت و استحکام مطلوب و نیز وزن مناسب، گزینه خوبی برای ساخت پروفیل‌های شیاردار مهندسی به شمار می‌آید درواقع آلیاژ مورد استفاده در ساخت پروفیل آلومینیومی شیاردار علاوه بر اینکه به افزایش استحکام و سختی سازه کمک می کند، در تحمل وزن زیاد نیز نقش بسزایی دارد. با این حال در سازه هایی که نیاز به تحمل وزن سنگین وجود دارد، از درصد های بیشتری از عنصر آلومینیوم در ساخت این پروفیل ها استفاده می شود تا استحکام و کارایی مورد نیاز از قطعه به خوبی حاصل شود.

    پروفیل شیاردار

    پروفیل آلومینیوم شیاردار توسط پرس اکستروژن  با سطح مقطع های مشخص تولید می شود  و بعد از آبکاری به رنگ کاری مجدد نیاز نداشته و از زیبایی قابل قبولی نسبت به سازه های استیل برخوردار است. درواقع  به دلیل نوع طراحی، فرم و شکل ظاهری، این محصول یکی از بهترین جایگزین‌ها برای سازه‌های استیلی می باشد.

    از مزیت این پروفیل ها عدم نیاز به سوراخ کاری و یا جوش زدن برای مونتاژ قطعات به یکدیگر می باشد که می توان آنها را با قراردادن در زاویه های دلخواه با انواع پیچ و مهره تی، نبشی ها و براکت های کنج، نبشی های اکسترود، پیچ های آلن و … به یکدیگر متصل کرد و به دلیل تنوع در اتصالات می توان اشکال مختلف را به هم متصل و شکل و چهار چوب مورد نظر را در زمان کوتاه و بدون کمک ابزار تخصصی به راحتی ایجاد کرد.

    از طرفی در هنگام ساخت این پروفیل ها حفره مرکزی پروفیل و فاصله دهانه (موسوم به Slot) از استانداردهایی پیروی می کند که همواره مورد توجه قرار گرفته است، زیرا هنگامی که مهندسان بخواهند از یراق آلات یا همان اتصالات پروفیل آلومینیومی استفاده کنند این نکته بسیار مورد توجه قرار می گیرد.

    نکته ی حائز اهمیت در تهیه ی اتصالات گالوانیزه پروفیل‌های شیاردار با قطعات دیگر، استفاده از پیچ و مهره ی مناسب  با توجه به ابعاد مشخص هر شیار که با نام (slot) نیز شناخته می شود، می باشد مثلا شیار با اسلات ۸ یا اسلات ۶ و … ، همچنین پیچ و مهره‌های مناسب برای این شیارها نیز در اندازه‌های متنوعی طراحی و ساخته می‌شوند که باید متناسب با شیارهای پروفیل از آنها بهره برد. علاوه بر توجه به تناسب بین اندازه مهره و شیار پروفیل، باید به نحوه ورود مهره به درون شیار نیز توجه نمود درواقع برخی از مهره‌ها از انتهای پروفیل به شیار آن وارد می‌شوند و برخی نیز از هر دو بخش ابتدایی و انتهایی قابلیت ورود و اتصال دارند.

    ویژگی آلومینیوم شیاردار

    از مهم ترین ویژگی های آلومینیوم شیاردار انعطاف پذیری آن نسبت به فولاد جوش داده شده می باشد که به همین دلیل می توان آنها را به راحتی به یک پروفیل اضافه و مواردی را که دیگر مورد نیاز نیستند را از سیستم حذف کرد و یا حتی تنظیمات را به راحتی در موقعیت مکانی جدید قرارداد که به همین دلیل می توان در زمان و هزینه های ساخت و ساز صرفه جویی کرد.

    از دیگر ویژگی های پروفیل های آلومینیومی:

    قیمت پروفیل مناسب

    استحکام و پایداری بالا

    قابلیت سخت کاری و قلاویز کردن

    طراحی با طول های مختلف

    سطح آنودایز شده برای جلوگیری از زنگ زدگی و …..

    کاربرد پروفیل های شیاردار

    پروفیل های شیاردار در صنایع مختلف ساختمانی و عمرانی، کارگاه‌های تولید قطعات مهندسی و صنعتی و …مورد استفاده قرار می گیرندکه درساخت انواع اجزای باربر و غیر باربر ساختمان ها مانند ستون‌ها و اجزای پی و فونداسیون استفاده می شوند. علاوه بر این پروفیل ها در ساخت قالب‌های صنعتی در ساخت دستگاه‌های پرینتر سه‌بعدی، دستگاه‌های CNC و نیز در ساخت قفسه‌بندی کارگاه‌ها و کارخانجات مختلف و همچنین در مصارف خانگی به منظور ساخت میز کار و … نیز مورد بهره برداری قرار می­گیرند. در کل این قطعات کاربردی، علاوه بر تأمین مقاومت و کیفیت مناسب برای سازه‌های قابل تولید، در انرژی و زمان مورد نیاز برای ساخت انواع دستگاه‌ها و قطعات مهندسی نیز صرفه‌جویی به عمل می‌آورند.

    پروفیل آلومینیومی شیاردار

    نتیجه گیری

    پروفیل آلومینیوم شیاردار صنعتی به مهندسان این امکان را می دهد تا انواع پایه های ماشین، محفظه های ایمنی از ماشین آلات و سیستم ها ی صنعتی، محافظ های محیطی، قفسه های ابزار، چرخ دستی ها، میزهای صنعتی، واحدهای نمایشگر یا موارد دیگر را به دلیل  انعطاف پذیری، مونتاژ سریع، نصب  آسان، مقرون به صرفه بودن و مقاومت در برابر خوردگی پروفیل ها به راحتی تولید کنند. با این حال توجه به نوع پروفیل با توجه به کاربرد آن در صنعت از راه های جلوگیری از صرف هزینه های گزاف در پروسه ی ساخت می باشد.

     

     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.