شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ 21 محرم 1446 Saturday, 27 July , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مهر ۱۴۰۲
    ش ی د س چ پ ج
    « شهریور   آبان »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    کمبود انرژی؛ کابوس فولادسازان

    شناسه : 79219 01 مهر 1402 - 15:00
    یک کارشناس صنعت فولاد گفت: با توجه به بحران انرژی که فولادسازان کشور به دلیل عدم مدیریت صحیح با آن مواجه اند، به نظر نمی‌رسد تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ محقق شود.
    کمبود انرژی؛ کابوس فولادسازان
    پ
    پ

    یک کارشناس صنعت فولاد گفت: با توجه به بحران انرژی که فولادسازان کشور به دلیل عدم مدیریت صحیح با آن مواجه اند، به نظر نمی‌رسد تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ محقق شود.

    * افق ١۴٠۴ دور است

    به گزارش آرتان پرس، حسن طاهری از کارشناسان صنعت فولاد، با اشاره به اینکه در حال حاضر فعالان صنعت فولاد کشور با کمبود انرژی دست و پنجه نرم می‌کنند، اظهار داشت: قطعی برق در فصل تابستان و قطعی گاز در فصل زمستان، به کابوسی برای فعالان صنعت فولاد کشور تبدیل شده است.

    وی گفت:

    در حال حاضر اکثر صنایع با بحران انرژی مواجه هستند و متاسفانه چاره‌ای برای رفع این معضل نیز اندیشیده نمی‌شود. از سوی دیگر، وضع قوانین و دستورالعمل‌های غیرکارشناسانه نیز بر معضلات فعالان صنعتی به ویژه فولاد افزوده است و امیدواریم در آینده نزدیک، شاهد کاهش این معضل باشیم.

    این فعال فولادی ادامه داد:

    در حال حاضر بالغ بر ۹۵ درصد اقلام مصرفی تولید فولاد بومی‌سازی شده است، ضمن اینکه بخش عمده‌ای از تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز مجموعه ساخت داخل بوده و به غیر از ماشین‌آلات ابتدایی خط تولید که از کشور هند وارد می‌شود، تمامی تجهیزات و قطعات مصرفی بومی‌سازی شده‌اند.

    وی بیان کرد:

    در ارتباط با چشم‌انداز صنعت فولاد باید گفت که با توجه به بحران انرژی که فولادسازان کشور به دلیل عدم مدیریت صحیح با آن مواجه اند، به نظر نمی‌رسد تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ محقق شود.

    به گفته طاهری، تعامل با کشورهای توسعه ‌یافته جهان و استحکام پایه‌های اقتصادی کشور، امکان تولید این میزان فولاد و حتی بیشتر از آن را قوت خواهد بخشید؛ چراکه پتانسیل کافی در این زمینه وجود دارد و حتی می‌توان به صادرات هرچه بیشتر محصولات فولادی به کشورهای همسایه و نقاط مختلف امیدوار بود.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.