دلایل اصلی کاهش تأثیر ترکیه بر بازار قراضه، شامل کاهش تقاضا و صادرات کمتر به بازارهای جهانی، به ویژه اتحادیه اروپا است. همچنین، ناامنیهای دریای سرخ در اواخر سال گذشته منجر به افزایش هزینههای حملونقل و اختلال در زنجیره تأمین شدند که به افزایش قیمت قراضه در ترکیه منجر شد.
* تاثیر ترکیه بر بازار جهانی قراضه رو به افول است
به گزارش آرتان پرس، ترکیه، به عنوان بزرگترین وارد کننده ضایعات آهن در جهان، دیگر تأثیر قبلی خود را در قیمت جهانی قراضه ندارد. به نظر میرسد بنگلادش در حال ظهور به عنوان یک نیروی محرکه جدیتر در این بازار است، در حالی که قبلاً قیمت قراضه در سه کشور اصلی آسیایی، یعنی هند، پاکستان و بنگلادش، تحت تأثیر ترکیه قرار داشت.
بر اساس آمار ۶ ماهه دوم سال ۲۰۲۳، هند و پاکستان برای خرید قراضه وارداتی از ترکیه، به ترتیب ۲۵ تا ۳۰ دلار بیشتر پرداخت نکردهاند. حتی بنگلادش نیز ۳۰ تا ۳۵ دلار بیشتر پرداخت نکرده است.
به عنوان مثال، در ماههای آگوست تا دسامبر ۲۰۲۳، زمانی که ترکیه به طور متوسط ۳۸۷ دلار در هر تن سی اف آر برای قراضه سنگین ۲۰-۸۰ امریکا پرداخت میکرد، هند ۳۰ دلار بیشتر برای قراضه خرد شده اروپا پرداخت میکرد. پاکستان نیز ۳۷ دلار در هر تن بیشتر پرداخت میکرد و بنگلادش در مقابل ترکیه ۴۸ دلار در هر تن هزینه بیشتری برای خرید قراضه آهن پرداخت میکرد.
دلایل اصلی کاهش تأثیر ترکیه شامل کاهش تقاضا و صادرات کمتر به بازارهای جهانی، به ویژه اتحادیه اروپا است. همچنین، ناامنیهای دریای سرخ در اواخر سال گذشته منجر به افزایش هزینههای حملونقل و اختلال در زنجیره تأمین شدند که به افزایش قیمت قراضه در ترکیه منجر شد.
همچنین، در کشورهای آسیای جنوبی مانند هند، پاکستان و بنگلادش، بازار قراضه کانتینری به دلیل تقاضای ضعیف و هزینههای حملونقل بالا، رکود را تجربه میکند.
با این حال، بنگلادش به عنوان یک خریدار اصلی در بازار جهانی قراضه باقی میماند. ترجیح خریداران به منابع جدیدی مانند استرالیا، سنگاپور و مالزی، قیمتهای قراضه در بنگلادش را تحت تأثیر قرار داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه