سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳ 14 ربيع أول 1446 Tuesday, 17 September , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    بحران در صادرات فولاد ایران؛ کاهش قیمت‌ها و تنش‌های ژئوپلیتیکی اقتصادی

    شناسه : 85392 16 مرداد 1403 - 15:00
    صادرات فولاد ایران که با افت قیمت همراه شد پس از یک دوره طولانی توقف در فعالیت‌های صادراتی به دلیل محدودیت‌های شدید برق رخ داد و نقطه عطف مهمی در بازار صادرات فولاد ایران به حساب می‌آید.
    بحران در صادرات فولاد ایران؛ کاهش قیمت‌ها و تنش‌های ژئوپلیتیکی اقتصادی
    پ
    پ

    در هفته‌ای که پایان یافت، بازار صادرات فولاد ایران با تغییرات قابل‌توجهی مواجه شد. این تغییرات در شرایط اقتصادی در حال تحول رخ داد. قیمت FOB ورق های فولادی با کاهش جزئی ۱٪ به بین ۴۷۰ تا ۴۷۵ دلار در هر تن رسید. این کاهش پس از یک دوره طولانی توقف در فعالیت‌های صادراتی به دلیل محدودیت‌های شدید برق رخ داد و نقطه عطف مهمی در بازار فولاد ایران به حساب می‌آید.

    قطعی برق مانعی برای صادرات

    علیرغم این تحولات، قطع برق همچنان به عنوان یک عامل بحرانی بر بازار فولاد تأثیرگذار است. تا زمانی که تامین برق به حالت عادی بازنگردد، عرضه و تقاضا در سطوح حداقلی باقی خواهد ماند. این چالش‌ها ماهیت پویا بازار صادرات فولاد ایران را برجسته می‌کند و منعکس کننده موانع و چشم‌انداز اقتصادی کنونی است.

    یکی از تحولات کلیدی این هفته، تکمیل یک معامله بزرگ صادراتی توسط یک شرکت برجسته فولادی بود که ۳۰,۰۰۰ تن بیلت را به قیمت FOB ۴۷۲ دلار در هر تن به حراج گذاشت. تحویل این محموله برای پایان ماه اوت برنامه‌ریزی شده است.

    کاهش تقاضا عامل سقوط بازارها

    در هفته‌های اخیر، بازار جهانی کاهش قابل‌توجهی در قیمت نفت، سنگ آهن و محصولات نیمه‌تمام تجربه کرده است که عمدتاً ناشی از کاهش تقاضای جهانی است. این روند نزولی در روز جمعه با سقوط غیرمعمول بازارهای سهام جهانی، که بیشترین کاهش در هشت سال گذشته را تجربه کرد، بیشتر تشدید شد. آشفتگی بازار سرمایه‌گذاران را نگران کرده است و انتظار می‌رود بهبودی کامل از این بحران مالی فرآیندی طولانی باشد.

    با ادامه این چالش‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی، انتظار می‌رود بازار جهانی همچنان ناپایدار باقی بماند و عرضه و تقاضا به دلیل قطع برق و سایر اختلالات در سطوح پایین باقی بماند. این وضعیت پیچیدگی‌های موجود در بازارهای جهانی و تاثیر قابل‌توجه درگیری‌های منطقه‌ای بر اقتصاد جهانی را برجسته می‌کند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.