یکشنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۵ 3 ربيع أول 1448 Sunday, 16 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

عملکرد مثبت فلزات پایه؛ رشد قیمت‌ها با تکیه بر ضعف دلار

شناسه : 87776 25 شهریور 1404 - 11:00

قیمت فلزات پایه با ضعف دلار و نگرانی از کاهش عرضه افزایش یافت؛ مس ۱۰,۱۰۰ و روی ۲,۹۷۰ دلار در بورس لندن معامله شد. کارشناسان هشدار می‌دهند رشد اخیر پایدار نیست، زیرا داده‌های اقتصادی چین منفی و رشد اقتصاد جهانی در سال جاری کمتر از سال گذشته خواهد بود.

عملکرد مثبت فلزات پایه؛ رشد قیمت‌ها با تکیه بر ضعف دلار
پ
پ

قیمت فلزات پایه در بازار جهانی طی هفته اخیر افزایش یافته است. بهای هر تن مس و روی در بورس فلزات لندن به‌ترتیب ۱۰,۱۰۰ و ۲,۹۷۰ دلار ثبت شد. افت ارزش دلار و پیش‌بینی کاهش موقت عرضه از مهم‌ترین عوامل رشد اخیر بوده‌اند.

با این حال کارشناسان تأکید می‌کنند که تغییری بنیادین در اقتصاد چین و بخش تولید اقتصادهای بزرگ رخ نداده و این رشد چندان پایدار نیست. در بلندمدت انتظار می‌رود تقاضا برای فلزات پایه روندی صعودی داشته باشد، اما داده‌های اقتصادی منتشرشده از چین عمدتاً منفی بوده و نرخ رشد اقتصاد جهانی امسال نیز کمتر از سال گذشته پیش‌بینی می‌شود.

قیمت آلومینیوم ۲,۷۰۰ دلار، سرب ۲,۰۰۰ دلار، نیکل ۱۵,۴۰۰ دلار و قلع ۳۴,۶۰۰ دلار در هر تن گزارش شده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.